Robot Süpürge

Kodla Büyü

MarasliMuallim

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba, 20000 TL civarı robot süpürge almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka - seri var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, 20000 TL civarı robot süpürge almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka - seri var mıdır? Şimdiden teşekkürler
viomi xiaomi markaları güzel çalışıyor imkanınız varsa toz ve su hazneli olanını alın derim diğerinde sürekli toz haznesini boşaltıyoruz paspasını yıkıyoruz

Evde çok eşya varsa (köşelerde saksı, sehpa, lambader, gıvır zıvır) hiç tavsiye etmem hocam. Bir süre sonra eşyaları topla geri yerlerine koy zulüm oluyor. En mantıklısı dikey bir süpürge alın fıtı fıtı sağı solu yarım saatte süpürün. İlla robot süpürge olsun diyorsanız da toz haznesini kendi boşaltan modellere bakın diğer türlü robotun haznesi çok küçük oluyor zırt pırt onu boşaltmanız gerekiyor.

dikey şarjlı süpürge alın hocam. eşyaları toplamak lazım zaten. e topladıktan sonra nenem de süpürür diyorum artık. hem o kadar da güzel temizlemiyor. bence robot süpürge biraz boş iş. Q7 max sahibi olarak söylüyorum.

ilksms
Geri