Karayeller
Aktif Üye
Arkadaşlar robot süpürgeler wifi olmadan çalışıyor mu? Yani evinde interneti olmayan birisi robot süpürge kullanabilir mi? Biraz araştırdım ama hiç bir bilgi yok bu konuda.
Teşekkür ederim.hocam tahminime göre aynı evdeyken yani aynı modeme bağlıyken olabilir belki ama dışarıya çıkınca süpürgeye ulaşamazsınız. interneti kesip denemek lazım. hatta bulurken bluetooth üzerinden arıyor ilk etapta belki o şekilde de görüyordur sonrasında.
bluetooth ile denedim olmadı. illa wifi istiyor bağlanmak için ama interneti kesip denemedim. aynı wifi de iken görecektir diye düşünüyorum.
Hocam dün gündüz internet gitti bir süre. Evde aynı ağa bağlı olduğu halde süpürgeyi göremedi uygulama. Çalıştıramadım süpürme ini. İnternet istiyor muhtemelen bendeki model haritalamadan dolayı.Arkadaşlar robot süpürgeler wifi olmadan çalışıyor mu? Yani evinde interneti olmayan birisi robot süpürge kullanabilir mi? Biraz araştırdım ama hiç bir bilgi yok bu konuda.
Ben vacuum mop pro aldım. Viomi v2 pro alacaktım o sıra çok arttı fiyatı. V2 pronun fiyatına vacuum mop pro aldım. V2 proyu düşünme sebebim 5 harita kaydetmesi idi. Bunda 1 tane var. Sonradan da aman sanki 5 ev var da yanımda mı taşıyacağım dedim bunu aldım. Memnunuz. Okul açık iken günlük süpürüyordu ev gayet temiz kalıyor uzun süre günlük tozu aldığı için. İyi ki almışız dedik. Eşim beğendi.merhaba,
anker l70 kullandım bir süre arıza yaptığı için yeni bir süpürge arıyorum. s5 max ve viomi v3 seçeneleri hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Tavsiye edebileceğiniz güvenli bir satıcı var mı?
V3 alacağım bende genpa garantili mi alsam distürübitör garantili mi nereden alsam diye düşünüyorum. Mop pro kullanan 3 öğretmen arkadaşım var üçüde memnun, v3ün çekim gücü daha yüksek diye ben ona karar verdimmerhaba,
anker l70 kullandım bir süre arıza yaptığı için yeni bir süpürge arıyorum. s5 max ve viomi v3 seçeneleri hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Tavsiye edebileceğiniz güvenli bir satıcı var mı?
İlk olarak haritayı silin. Sonra şunları yeniden yapın.Xiomi v3 aldım bende bugün öğlenden beri uğraşıyorum bir türlü haritalayamadım, kaç saatte haritalandırdınız ve bir püf noktası var mı önce sadece kenarlarda mı gezdirmeliyim oda oda mı yapmalıyım tüm evin kenarlarını mı gezdirmeliyim. Salonun haritasını çıkardı yarım saat 1 saatte mutfağa götürdük orayıda çıkarınca burayı unuttu , sık sık IP aranıyor uyarısı veriyor , şarjı full mü olmalıydı orda mı hata yaptık
Çok teşekkürler Hocam bakalım bugün böyle deneyelim dün bu saatlerden beridir uğraşıyoruzHayırlı olsun bu arada
Çok teşekkürler Hocam bakalım bugün böyle deneyelim dün bu saatlerden beridir uğraşıyoruz
Bir odayı bölmek istiyorsunuz sanırım. Salon bölmek için seçilince bölme çizgisini duvardan duvara komple çizmeniz gerekli. Küçük çizerseniz bölmez. Dilini Türkçe yapın programın ayrıca. Daha kolay olacaktır.Evet hocam v3 şu aşamaya geldim şimdi bu hatayı veriyor Hocam çizdiğim halde baya ilerledim sanki ama yıprandım resmen
hocam geneli ithalat garantili. istanbulda garanti firması. sıkıntı değil. akakçeden aratıp alabilirsin. sadece aldığınız yerle ilgili yorumlara bakarak alın.bazı satıcılar kanser edebiliyorArkadaşlar merhaba. Bende robot süpürge alma sürecindeyim ama garanti anlamında sorun yaşamamak için ne yapmalıyım. XİAOMİ Mİ ROBOT VACUUM-MOP 2 PRO bakıyorum. Amazon da olsa direk alacağım ama amazon da yok bu model. Hangi siteden yada hangi garanti altındaki cihazlara bakayım. Teşekkürler.
Ben şu satıcıdanArkadaşlar merhaba. Bende robot süpürge alma sürecindeyim ama garanti anlamında sorun yaşamamak için ne yapmalıyım. XİAOMİ Mİ ROBOT VACUUM-MOP 2 PRO bakıyorum. Amazon da olsa direk alacağım ama amazon da yok bu model. Hangi siteden yada hangi garanti altındaki cihazlara bakayım. Teşekkürler.
Hocam viomi v3 alacakken sizin referansınız ile bu cihazı aldık. Sizin referansınızı tercih etmemdeki en büyük etken diğer ürün incelemelerinde sanki hep firmalar tarafından ücret karşılığı reklam amaçlı inceleme videoları çekilmiş hissi oluştu bende. Aynı adam 10+ cihaz incelemesi koymuş kanalına, nasıl oluyor bu iş. İşi gücü bırakıp Robot süpürgelere yatırım mı yapmışlar! Bu nedenle samimi incelemeniz için ayrıca teşekkür ederim.Bizde şunu aldık memnunuz.
hocam, dublex veya triplex evler için 2 ve 3 adet farklı haritalama özelliği mevcut mu cihazın?Bizde şunu aldık memnunuz.
viomi vx serilerinde var bu özellik ama xiaomi modellerinde bu fiyatlarda denk gelmedim. vacuum mop pro kullanıyorum güzel iş çıkartıyor. çoklu haritalama için (5 harita kaydetme) viomi v2 pro almak istedim tam alacağım sırada 3200 tl'den 3800 tl'ye çıktı o sebeple 3000 tl'ye vacuum mop pro aldım. viomi v2'nin arayüzü ve konuşma dili ingilizce imiş sonradan öğrendim. ingilizcesi basit seviyede kullanımı zor değil zaten bu cihazlarda.hocam, dublex veya triplex evler için 2 ve 3 adet farklı haritalama özelliği mevcut mu cihazın?
evet bazı kullanıcılarda o olay var. ben kargo kapıda diye bir kanal var onda izledim aklımdaki ürünlerin serilerini. artı eksi hepsini söylüyor. neden tercih edin neden etmeyin kısmına değinmişti.Hocam viomi v3 alacakken sizin referansınız ile bu cihazı aldık. Sizin referansınızı tercih etmemdeki en büyük etken diğer ürün incelemelerinde sanki hep firmalar tarafından ücret karşılığı reklam amaçlı inceleme videoları çekilmiş hissi oluştu bende. Aynı adam 10+ cihaz incelemesi koymuş kanalına, nasıl oluyor bu iş. İşi gücü bırakıp Robot süpürgelere yatırım mı yapmışlar! Bu nedenle samimi incelemeniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bir hafta olduk şu an için oldukça memnunuz.
Peki hocam başka marka model gördünüz mü, kullandınız mı? roborock s5 max ile kıyasını merak ediyorum açıkçası. bu arada s5 max ın da birden fazla haritalama özelliği var.