H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 14 Nisan 2014 #1 Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yıl robot kursu açmak istiyorum. Bununla ilgili dokümanlar ve eğitim materyalleri olan varsa paylaşabilir mi?
Merhaba arkadaşlar önümüzdeki yıl robot kursu açmak istiyorum. Bununla ilgili dokümanlar ve eğitim materyalleri olan varsa paylaşabilir mi?
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 15 Nisan 2014 #2 Peki bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz site var mı?
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 15 Nisan 2014 #5 henüz araştırıyorum önümüzdeki yıl için düşünüyorum.
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 17 Nisan 2014 #6 Robot kursu veya kulübü olan var mı arkadaşlar?
T teknogenclik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 484 17 Nisan 2014 #7 Robotlarla bende ilgileniyorum bu sene lego robot yarışmalarına katılmak istedim ama masraflı die vazgeçtim. Aslında robot teknolojisi çocuklara öğretilmesi gereken bir kazanım. Yarışmalar var sumo robot yarışmaları zevkli oluyor
Robotlarla bende ilgileniyorum bu sene lego robot yarışmalarına katılmak istedim ama masraflı die vazgeçtim. Aslında robot teknolojisi çocuklara öğretilmesi gereken bir kazanım. Yarışmalar var sumo robot yarışmaları zevkli oluyor
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 17 Nisan 2014 #8 Hocam ben rapa önce bu tür bir girişimde bulunmadım, ancak çok istiyorum. Kaynağa ihtiyacım var beni yönlendirebilir misiniz?
Hocam ben rapa önce bu tür bir girişimde bulunmadım, ancak çok istiyorum. Kaynağa ihtiyacım var beni yönlendirebilir misiniz?