P pin_eses Aktif Üye Mesajlar 231 11 Nisan 2023 #1 merhaba arkadaşlar badana yapılırken birkaç ağ kablosuna boya dökülmüş. böyle bir durumla karşılaşıp da tiner ya da aseton vs ile çıkarıp kullanabilen oldu mu yoksa rj45 değiştirmeli miyim? ne dersiniz
merhaba arkadaşlar badana yapılırken birkaç ağ kablosuna boya dökülmüş. böyle bir durumla karşılaşıp da tiner ya da aseton vs ile çıkarıp kullanabilen oldu mu yoksa rj45 değiştirmeli miyim? ne dersiniz
acer50 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,709 11 Nisan 2023 #2 İnce uçlu bişeyle kazıyıp halletmiştim, deneyin bence
P pin_eses Aktif Üye Mesajlar 231 11 Nisan 2023 #3 teşekkürler hocam, kazımakla biter mi bilemedim, umarım olur.
P pin_eses Aktif Üye Mesajlar 231 11 Nisan 2023 #5 tenefüste baktım da kazımakla olacak gibi değil. boya kovasına daldırılsa bundan daha fazla olamazdı sanırım. değiştireceğim sanırım öyle görünüyor.
tenefüste baktım da kazımakla olacak gibi değil. boya kovasına daldırılsa bundan daha fazla olamazdı sanırım. değiştireceğim sanırım öyle görünüyor.
B btemre. Aktif Üye Mesajlar 184 11 Nisan 2023 #6 kazımaktan ziyade yeni rj45 kullanılsa daha sağlıklı olur
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,392 11 Nisan 2023 #7 İğne ucu gibi ince bir cisimle pinlerin yüzeyi açılacak kadar kazısanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum
İğne ucu gibi ince bir cisimle pinlerin yüzeyi açılacak kadar kazısanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum