Rize Çayeli (Visual Studio 2008 C#) Kursu

Kodla Büyü
Valla kriter nedir ben de bilmiyorum ama çok başvuru olduğu için kendime hiç şans vermiyordum hocam sürpriz

Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.

ebilgili' Alıntı:
Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.

Evet hocam bende eşimle geleceğim ama maliyet konusunda meraktayım doğrusu. Sizin bilginiz var mı hocam

Arkadaşlar ben çayelinde öğretmenlik yapıyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim sormak istediğiniz şeyler hakkında.

vlk4n' Alıntı:
Arkadaşlar ben çayelinde öğretmenlik yapıyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim sormak istediğiniz şeyler hakkında.

Hocam Rize otogarında indikten sonra nasıl bir yol takip etmeliyiz anlatabilirmisin.

akeldan' Alıntı:
vlk4n' Alıntı:

Hocam Rize otogarında indikten sonra nasıl bir yol takip etmeliyiz anlatabilirmisin.

hocam rize otagarından indikten sonra servis sizi rize merkeze getirir 1km lik bir yol merkezde yeşil çayeli otobüsleri var 15 dakika da bir kalkıyorlar onlarda hizmet içi eğitimin yanından geçiyor (100metre otobüsten indikten sonra) rize çayeli mesafe 19 kmdir otobüs ile 20-30 dk sürer trafiğe göre
sormak istediğiniz bir şeyler var ise özelden cep numaramı verebilirim.

izmitten gidecek arkadaş ben de izmitteyim ve daha önce çayelince çalışmıştım. bence uçakla git trabzona oradan otobüsle geçersin.

akeldan' Alıntı:
Hocam teşekkür ederim, anlattıklarınızı uygulayacağım. :alkis:

hocam 15 gün sonra düğünüm var ama her konuda yardımcı olurum bir sıkıntı olursa mutlaka bana ulaşın. Şimdiden memleketime hoşgeldiniz

ebilgili' Alıntı:
aradınız yer konusunda ne dediler hocam.

alican44' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:

Bugün öğle saatlerinde aradığımda,19 veya 20 haziranda tekrar aramamı söylediler.Şimdilik geçiçi olarak bilgilerimi aldılar.Yarın tekrar arayacağım.Başka arayıp yer konusunda görüşen arkadaşımız oldu mu?

ebilgili' Alıntı:
alican44' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:

Bugün öğle saatlerinde aradığımda,19 veya 20 haziranda tekrar aramamı söylediler.Şimdilik geçiçi olarak bilgilerimi aldılar.Yarın tekrar arayacağım.Başka arayıp yer konusunda görüşen arkadaşımız oldu mu?

Hocam ben akşam üzeri saat 5 civarı aradım yer var mı ailem için diye sordum var dedi. Yer ayırıyım mı kesin kararlı mısınız diye sordu evet dedim adımı soyadımı ilimi aldı tamam dedi. Yer ayırdı sanırım, size niye öyle bi cevap vermişler anlayamadım...

aktasankara' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:
alican44' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:

Hocam ben akşam üzeri saat 5 civarı aradım yer var mı ailem için diye sordum var dedi. Yer ayırıyım mı kesin kararlı mısınız diye sordu evet dedim adımı soyadımı ilimi aldı tamam dedi. Yer ayırdı sanırım, size niye öyle bi cevap vermişler anlayamadım...

şimdi tekrar aradım ve yerimi ayırttım.siz ücret konusuunda bişeyler sordunuz mu? Bana 25 yatak ücreti ve 5 lira kahvaltı dediler.

ebilgili' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:
alican44' Alıntı:
ebilgili' Alıntı:

şimdi tekrar aradım ve yerimi ayırttım.siz ücret konusuunda bişeyler sordunuz mu? Bana 25 yatak ücreti ve 5 lira kahvaltı dediler.

arkadaşlar ben az önce aradım yer var dediler. ben ayırdım 2 kişilik yer. sonra eşim vazgeçti. şimdi arayıp iptal ettirecem.

Hocam ücret kısmı site de yazıyor konaklama 25 liraymış ama ödenecek harcırah ve yolluk kısmı nolacak ben orayı merak ediyorum.

Ben eşimle gitcem kaça mal olur acaba

alican44' Alıntı:
kalacağın gün zaten belli..10 gün. oda 250TL eder+ yemekler+gezi
Nasıl yani adam iki hafta arasındaki cumartesi ve pazar günü memlekete gidip gerimi gelecek???
Üstelik çevrede hizmetiçinde daha ucuz yer olacağını sanmıyorum akraba yoksa.

Bence günlük yatak ücreti 25 kahvaltı :5 öğle:5 akşam:5
40*12= 480 minimum bu kadar gider sadece 1 kişi için.

Temmuzda bir kursa gidecem aynı durumdayız sayın hocam. :puhaha:

gakgoskentli' Alıntı:
alican44' Alıntı:
kalacağın gün zaten belli..10 gün. oda 250TL eder+ yemekler+gezi
Nasıl yani adam iki hafta arasındaki cumartesi ve pazar günü memlekete gidip gerimi gelecek???
Üstelik çevrede hizmetiçinde daha ucuz yer olacağını sanmıyorum akraba yoksa.

Bence günlük yatak ücreti 25 kahvaltı :5 öğle:5 akşam:5
40*12= 480 minimum bu kadar gider sadece 1 kişi için.

Temmuzda bir kursa gidecem aynı durumdayız sayın hocam. :puhaha:
gider gider hocam..adamın keyfinin kahyasımısın :++:

BBNET
Geri