akeldan' Alıntı:Arkadaşlar 25 haziranda başlayacak bu kursa katılan varmı?
ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
vlk4n' Alıntı:Arkadaşlar ben çayelinde öğretmenlik yapıyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim sormak istediğiniz şeyler hakkında.
akeldan' Alıntı:vlk4n' Alıntı:Arkadaşlar ben çayelinde öğretmenlik yapıyorum isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim sormak istediğiniz şeyler hakkında.
Hocam Rize otogarında indikten sonra nasıl bir yol takip etmeliyiz anlatabilirmisin.
akeldan' Alıntı:Hocam teşekkür ederim, anlattıklarınızı uygulayacağım. :alkis:
aradınız yer konusunda ne dediler hocam.ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
alican44' Alıntı:aradınız yer konusunda ne dediler hocam.ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
ebilgili' Alıntı:alican44' Alıntı:aradınız yer konusunda ne dediler hocam.ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
Bugün öğle saatlerinde aradığımda,19 veya 20 haziranda tekrar aramamı söylediler.Şimdilik geçiçi olarak bilgilerimi aldılar.Yarın tekrar arayacağım.Başka arayıp yer konusunda görüşen arkadaşımız oldu mu?
aktasankara' Alıntı:ebilgili' Alıntı:alican44' Alıntı:aradınız yer konusunda ne dediler hocam.ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
Bugün öğle saatlerinde aradığımda,19 veya 20 haziranda tekrar aramamı söylediler.Şimdilik geçiçi olarak bilgilerimi aldılar.Yarın tekrar arayacağım.Başka arayıp yer konusunda görüşen arkadaşımız oldu mu?
Hocam ben akşam üzeri saat 5 civarı aradım yer var mı ailem için diye sordum var dedi. Yer ayırıyım mı kesin kararlı mısınız diye sordu evet dedim adımı soyadımı ilimi aldı tamam dedi. Yer ayırdı sanırım, size niye öyle bi cevap vermişler anlayamadım...
ebilgili' Alıntı:aktasankara' Alıntı:ebilgili' Alıntı:alican44' Alıntı:aradınız yer konusunda ne dediler hocam.ebilgili' Alıntı:Ben de K.Maraştan geleceğim.Ben de eşim ve 4 yaşında kızımla geleceğim.Enstitüyü arayıp bilgi vermek gerekiyor.Ben aradım.Aktasankara siz de eşinizle geleceksiniz sanırım.
Hocam ben akşam üzeri saat 5 civarı aradım yer var mı ailem için diye sordum var dedi. Yer ayırıyım mı kesin kararlı mısınız diye sordu evet dedim adımı soyadımı ilimi aldı tamam dedi. Yer ayırdı sanırım, size niye öyle bi cevap vermişler anlayamadım...
şimdi tekrar aradım ve yerimi ayırttım.siz ücret konusuunda bişeyler sordunuz mu? Bana 25 yatak ücreti ve 5 lira kahvaltı dediler.
Nasıl yani adam iki hafta arasındaki cumartesi ve pazar günü memlekete gidip gerimi gelecek???alican44' Alıntı:kalacağın gün zaten belli..10 gün. oda 250TL eder+ yemekler+gezi
gider gider hocam..adamın keyfinin kahyasımısın :++:gakgoskentli' Alıntı:Nasıl yani adam iki hafta arasındaki cumartesi ve pazar günü memlekete gidip gerimi gelecek???alican44' Alıntı:kalacağın gün zaten belli..10 gün. oda 250TL eder+ yemekler+gezi
Üstelik çevrede hizmetiçinde daha ucuz yer olacağını sanmıyorum akraba yoksa.
Bence günlük yatak ücreti 25 kahvaltı :5 öğle:5 akşam:5
40*12= 480 minimum bu kadar gider sadece 1 kişi için.
Temmuzda bir kursa gidecem aynı durumdayız sayın hocam.uhaha: