T ttalan46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 3 Eylül 2010 #1 Arkadaşlar 981 X 172 boyutunda bir resmin var ve bunun boyutunu 857 X 110 yapmak istiyorum. resmin kalitesini bozmadan bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar 981 X 172 boyutunda bir resmin var ve bunun boyutunu 857 X 110 yapmak istiyorum. resmin kalitesini bozmadan bunu nasıl yapabilirim?
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 3 Eylül 2010 #2 tek fotoğrafsa photoshopta en kaliteli şekilde düzenleme yaparsın. Ama birden fazla fotograf için ben Pıxresizer kullanıyorum, memnunum.
tek fotoğrafsa photoshopta en kaliteli şekilde düzenleme yaparsın. Ama birden fazla fotograf için ben Pıxresizer kullanıyorum, memnunum.
T ttalan46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 3 Eylül 2010 #3 hocam tek fotoğraf ve bunu nasıl photoshopt nasıl yapabiliriz
K kafkas Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,917 3 Eylül 2010 #4 pshopta kırpma aracı ile istediğin boyutu ayarlayıp kırpabilirsin. diğer şekilde hangi prog olursa olsun resize yani eni ve boyu ile oynarsan görüntü bozulur. hürmetler
pshopta kırpma aracı ile istediğin boyutu ayarlayıp kırpabilirsin. diğer şekilde hangi prog olursa olsun resize yani eni ve boyu ile oynarsan görüntü bozulur. hürmetler
K kafkas Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,917 3 Eylül 2010 #5 resim özel değilse ekle buraya halledelim sn. hocam.
can61 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 3 Eylül 2010 #6 hocam fotoğrafınızı photoshopta açtıktan sonra üst menüde GÖRÜNTÜ-GÖRÜNTÜ BOYUTU na tıklayın(ctrl+alt+I) genişlik ve yükseklik piksellerini yazın tamam.
hocam fotoğrafınızı photoshopta açtıktan sonra üst menüde GÖRÜNTÜ-GÖRÜNTÜ BOYUTU na tıklayın(ctrl+alt+I) genişlik ve yükseklik piksellerini yazın tamam.
T ttalan46 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 3 Eylül 2010 #7 hocam photoshopta şu şekilde çözebildim. image --> image size --> width:857 height:110 (constrain Proportions onay işaretini kaldırdım)
hocam photoshopta şu şekilde çözebildim. image --> image size --> width:857 height:110 (constrain Proportions onay işaretini kaldırdım)
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 3 Eylül 2010 #8 ttalan46' Alıntı: hocam photoshopta şu şekilde çözebildim. image --> image size --> width:857 height:110 (constrain Proportions onay işaretini kaldırdım) Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1:
ttalan46' Alıntı: hocam photoshopta şu şekilde çözebildim. image --> image size --> width:857 height:110 (constrain Proportions onay işaretini kaldırdım) Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1: