furkanhoca' Alıntı:pusudayım developer hocam![]()
Yoktuda ekleriz.Sadece resimleri ve en oldukları alan yazacak değilmi ha birde isimleri.biltek2007' Alıntı:Hocam enler bölümü ve iletişim bölümü varsa tamadır![]()
developer' Alıntı:Yoktuda ekleriz.Sadece resimleri ve en oldukları alan yazacak değilmi ha birde isimleri.biltek2007' Alıntı:Hocam enler bölümü ve iletişim bölümü varsa tamadır![]()
İletişim bölümünden kastın nedir onu anlamadım hocam?
Facebok ve twitter hariç diğerleri vardı ama sağol sosyal medya bilgilerini ekleyecekleri bir yerde yapalım fikir verdiğin için teşekkürlerbiltek2007' Alıntı:developer' Alıntı:Yoktuda ekleriz.Sadece resimleri ve en oldukları alan yazacak değilmi ha birde isimleri.biltek2007' Alıntı:Hocam enler bölümü ve iletişim bölümü varsa tamadır![]()
İletişim bölümünden kastın nedir onu anlamadım hocam?
Hocam öğrenci listesi; Ev teli; Cep Teli; Adresi; e-postası; face ve twitter adresi
şeklinde bir tablo.
sınıfın genel resimlerinin olduğu bir sayfa düşünüyorum bu amaç içinlede kullanabilrisinizbiltek2007' Alıntı:Hocam çocukluk fotolarının olduğu bir zamanlar biz sayfası da güzel olur.
Tasarımcı bulana kadar evet durdulmuştu.Tasarımcı bulundu bende devam ediyorum anlaşılan pek memnun değilsin bu işten hocam?DaMieN' Alıntı:Durdurulmamış mıydı bu iş?
developer' Alıntı:Tasarımcı bulana kadar evet durdulmuştu.Tasarımcı bulundu bende devam ediyorum anlaşılan pek memnun değilsin bu işten hocam?DaMieN' Alıntı:Durdurulmamış mıydı bu iş?
E peki öyle olsun hocam buyur benden sana bir görsel olsun.Programın özelliklerinin bir kısmını kayıtlı olduğu panel.DaMieN' Alıntı:developer' Alıntı:Tasarımcı bulana kadar evet durdulmuştu.Tasarımcı bulundu bende devam ediyorum anlaşılan pek memnun değilsin bu işten hocam?DaMieN' Alıntı:Durdurulmamış mıydı bu iş?
Hayır yahu niye memnun olmayayım. Son durum hakkında bilgim yoktu o yüzden yazdım. Emeklerinin farkındayız hocam :+1:
hayır internet üzerinden değil cd/dvdye kaydedebileceksiniz.biltek2007' Alıntı:Bu internet üzerinden mi olacak? Yoksa CD ye veya DVD ye çekebilecekmiyiz?
yok devam ediyoruz hocammeccal14' Alıntı:hcm bi gelişme varmı? bittimi bekliyoruz...emeğinize sağlık