Resim Yazdırma

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Samsung C460 rekli lazer yazıcımla 12*17 cm ebatında kesilmiş kağıtlara resim olarak hazırladığım davetiyeyi bastığımda cilt payı gibi boşluklar bırakıyor resmi kesip yazıyor.Bu özel boyuttaki kağıda resmi tam sayfa nasıl yazdırabilirim? Yazıcı varsayılan kağıt boyutunu 12*17 olarak ayarladım gene olmadı.

Re: Ynt: Resim Yazdırma

Yazdırma ayarlarından Özelliklerden Kenarlıksız ayarla

Biraz araştırın bulursunuz.
Ayrıca resmi microsoft office picture maneger den yazdırırsanız bu seçenek mutlaka var.

COBOL' Alıntı:
Ayrıca resmi microsoft office picture maneger den yazdırırsanız bu seçenek mutlaka var.

İşletim sistemi win 8 ofis sürümü 2013 picture maneger yok bende genede sağol hocam

ogretmenokan' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
Yazdırma ayarlarından Özelliklerden Kenarlıksız ayarla

Orjinal boyut ve çıktı boyutu yazıyor hangi sekmede kenarlıksız seçeneği var hocam bulamadım
Yazıcınızda bu özellik nadiren bulunmayabilir.Israrcı olmayayım.
Renkli Photosmart mürekkepli kullandım 3 tane
hp epson hepsindede kenarlıksız yazdır özelliği vardı.

ogretmenokan' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

İşletim sistemi win 8 ofis sürümü 2013 picture maneger yok bende genede sağol hocam
Bende win 8 ama office 2007 2010 larda microsoft office picture manager var.
2013 e ayrıca. ekliyorsunuz.microsoft sitesinden ücretsizdir.
Office picture manager ve paint.net olmayan sistemde foto yazdırma işi yapmak bence mucize.

COBOL' Alıntı:
ogretmenokan' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Bende win 8 ama office 2007 2010 larda microsoft office picture manager var.
2013 e ayrıca. ekliyorsunuz.microsoft sitesinden ücretsizdir.

Tamamdır hocam sağolun şu an indiriyorum.

Zordur ayrı bir office eklenti paketin içinde 32-64 olarak verilir.Sadece of picture manager i ayıklayıp kurun.

BBNET
Geri