Renkli Yazıcı Tavsiye

Kodla Büyü

uras23

Üye
RENKLİ YAZICI TAVSİYE

Sınıf öğretmeni arkadaş için epson almayı düşünüyoruz. Hangi modelini tavsiye edersiniz arkadaşlar.

epsonu bende kullanıyorum. memnunum. ancak okul iş ve işlemleri içinse çift taraflı yazan modeller var daha iyi olur.

Bende yıllardır hep epson zannediyprdum ; HP Smart Tank 585 aldım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Ne tıkanma ne donma ne performans sorunu kısaca her türlü inkjet sorununu bitirdi. Naçizane tavsiyemdir.. Ben aldığımda 17000 sayfaya kadar yedeklerini de yanında hediye veriyordu. Epey bi rahatlık gözüküyor daha iyisini deneyinceye kadar.

Pardusa uyumlu olması gerekir
Epson
Epson'un çoğu modelini pardus hemen tanıyor. Epson sitesinde sürücüleri var, indirilebiliyor. Beğenilen model kontrol edilerek alınabilir..
Canon'lar Linux-Pardus'da büyük sıkıntı.. tedbir amaçlı yaklaşmayınız...

Bende yıllardır hep epson zannediyprdum ; HP Smart Tank 585 aldım yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Ne tıkanma ne donma ne performans sorunu kısaca her türlü inkjet sorununu bitirdi. Naçizane tavsiyemdir.. Ben aldığımda 17000 sayfaya kadar yedeklerini de yanında hediye veriyordu. Epey bi rahatlık gözüküyor daha iyisini deneyinceye kadar.
Bende 3 kişi tanıyorum epson kullanan ve hepsi ayda bir tıkanıyor. Birisi bizim okul. Aldılar 1 yılda kenara atıldı. Her ay tıkanma yaşadık. Okuldaki olaydan dolayı diğer 2 kişi bana sorduğunda epsonda böyle sıkıntı yaşadık haberin olsun dedim. Epson almışlar bu neden böyle yazıyor diyer whatsapptan mesaj attılar. Yazıcı ne dedim
Epson dediler. Tıkanmış dedim. Temizlettiler sonra yine aynı. Keşke almasaydım dedi birisi. Diğeri birşey demedi daha. :) 2020'den beri hp 415 kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım şükür. Pardus direk tanıyor. Hatta denediğim diğer Linux dağıtımlarında da tanıdı.

ilksms
Geri