ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 17 Nisan 2016 #1 Okulumuza renkli lazer yazıcı alacağız. 1000 TL civarında. Çipsiz modeller ve dolumu rahat olanlardan tavsiye bekliyorum.
Okulumuza renkli lazer yazıcı alacağız. 1000 TL civarında. Çipsiz modeller ve dolumu rahat olanlardan tavsiye bekliyorum.
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 17 Nisan 2016 #2 Lazer değil ama kartuş dolumları kolay olan bir yazıcı A3 kağıda da baskı alınabiliyor. http://www.vatanbilgisayar.com/epson-wo ... 98302.html
Lazer değil ama kartuş dolumları kolay olan bir yazıcı A3 kağıda da baskı alınabiliyor. http://www.vatanbilgisayar.com/epson-wo ... 98302.html
ahmetfx Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,728 17 Nisan 2016 #3 Mürekkepli yazıcılar aktif olarak kullanılması gerektiğinden düşünmüyoruz. Lazer ve doldurulabilir tonerli yazıcı bakınıyoruz.
Mürekkepli yazıcılar aktif olarak kullanılması gerektiğinden düşünmüyoruz. Lazer ve doldurulabilir tonerli yazıcı bakınıyoruz.