Renkli Lazer Yazıcı İle Sorun Yaşıyorum, Canon LBP611CN

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar,
okulumuzdaki bu lazer yazıcı ile bir türlü anlaşamadık,
bellek dolu hatası veriyor,
yazdırı tıklıyoruz yazmıyor,
bazen yazıcıyı, bazende pc yi, bazende ikisini birlikte kapa- aç yapınca yazıyor,
kabloları değiştirdim, başka pc lerde denedim, olmuyor olmuyor,
kullanan varsa belki bana yardımcı olabilir.

Ekli dosyalar

• Canon LBP611CN.webp
    Canon LBP611CN.webp
    14.4 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar yaziciyi bağlı bulunduğu Casper Notebook bilgisayardan usb 2.0 kablosu ile sökerek masaüstü PC'ye bağladım ve yazıcı sorunsuz bir şekilde çalıştı, çalışıyor.
Bana kalırsa bu Yazıcı Casper notebook'tan yeteri kadar beslenemiyor, aklıma gelen bu.

USB 3.0 Yazıcı kablosu alsam onunla bağlamayı denesem çözüm olur mu acaba. Ama yazıcının üstündeki USB giriş noktası 2.0 haliyle.

Iki nokta sıfır olan cihazı 3.0 kabloyla bağlamak saçma mı olur.

Windows'un ayarlarından bu yazıcının daha fazla güç çekmesini sağlayabilir miyim.

Arkadaşlar yaziciyi bağlı bulunduğu Casper Notebook bilgisayardan usb 2.0 kablosu ile sökerek masaüstü PC'ye bağladım ve yazıcı sorunsuz bir şekilde çalıştı, çalışıyor.
Bana kalırsa bu Yazıcı Casper notebook'tan yeteri kadar beslenemiyor, aklıma gelen bu.

USB 3.0 Yazıcı kablosu alsam onunla bağlamayı denesem çözüm olur mu acaba. Ama yazıcının üstündeki USB giriş noktası 2.0 haliyle.

Iki nokta sıfır olan cihazı 3.0 kabloyla bağlamak saçma mı olur.

Windows'un ayarlarından bu yazıcının daha fazla güç çekmesini sağlayabilir miyim.
Yazıcı kablodan veri çekiyor sadece. Enerji beslenmesi yok. İşletim sistemleri bilgisayarlarda aynı mıydı. Çalışan çalışmayan servisler var mıydı. Böyle sorular daha mantıklı geldi sanki.

Yazıcı kablodan veri çekiyor sadece. Enerji beslenmesi yok. İşletim sistemleri bilgisayarlarda aynı mıydı. Çalışan çalışmayan servisler var mıydı. Böyle sorular daha mantıklı geldi sanki.
evet haklısınız aslında, enerjiyi zaten 220 V ile sonuna kadar alıyor,
işin kötüsü notebook'u formatladım yeniden kurdum yine sorunu aşamadım.

BBNET
Geri