reneult clio hb hakkında

Kodla Büyü

ibrahim_hoca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
mrb arkadaşlar.
2002 model, gümüş gri renk,tüpsüz-tavanında belli oranda güneş yanığı olan 11.000 tl alınabilecek bir clio hb var.
almakta kararsızım sizin fikriniz nedir.
resmi yok...

Eski kasa Astra almanı tavsiye ederim. Renault muş, Japonmuş, Türk Parasıyla 5 kuruş etmez kanımca. Alman arabası almalısın.
Hem Clio nun o model ki arabaları çok fazla çirkin.

Hocama kesinlikle katılıyorum bilmiyorum daha önce ne tür araçlara bindiniz ama 2002 clioya binene kadar 95-96-97 opeller astra-vectra, toyota corollara binmenizi tavsiye ederim..

bende 2001 model hb rta var 7 seneden beri bende çok memnunum maşallah masrafsız bi araç 11bine veriyorsa vardır bişeyi ben satçak olsam 14biden aşağısına satmam

birde şu reno arabaları çoğu kişi eleştirir beğenmem der ama trafğie kayıtlı arabaların en büyük çoğunluğu renault aynı akp gibi kime sorsam şikayetçi akp ye oy vermedim der ama adamlar % 52 aldılar :D

yamandogan' Alıntı:
birde şu reno arabaları çoğu kişi eleştirir beğenmem der ama trafğie kayıtlı arabaların en büyük çoğunluğu renault aynı akp gibi kime sorsam şikayetçi akp ye oy vermedim der ama adamlar % 52 aldılar :D
aynen ben bildim bileli reno kullanırım değiştirsemde reno alırım babamda reno var ne gerek 94 96 model arabalara geçen araba alacaktık 13 bin civarında 95 model toyataa 13.5 istedi yuh bence reno al masraf çıksada yap br 500 seni epey götürür

parçası ucuz, çabuk elden çıkarabilirsin, fiyat uygun sıfır reno almadığın sürece al gitsin hocam.

Hocam 2 el bir Polo Classic Faciasının üzerine, sinirimden gittim sıfır dizel bir clio hb aldım 2008 yılında. Allah'a çok şükür daha tık demedi. Orijinal servise bakıma gidiyorum, en fazla yaptığım masraf Polo Classic zımbırtısının aylık masrafı kadar oluyor. Ay başında bir depo mazot alıyorum bir sonraki aya kadar istasyonun yolunu unutuyorum. Az yaksın, parçası ve ustası ucuz olsun, ihtiyacım olduğunda elimden hemen çıkarayım diyorsan, fiyatını ve hasar durumunu da iyice öğrendikten sonra alabilirsin. Tek kusuru aile isen bagaj kısmı bazen problem yaratabilir.

2007 clio symbol 67binde benzinli, tüm bakımlar 50binde yapılmış 5lastik yeni araç sorunsuz şuan...
16,5 bin istiyor...
msj la öğrendiğimiz kadarıyla 2 hasarı var, 2 çarpma biri 500 liralık biri 1200 liralık..kazası yok..
kararsız kaldık:S
aracı test ettik çok iyi ama...
ne dersiniz acaba?

yaklaşık 2,5 yıldır 2001 model clio hb kullanıyorum.hangi mantıkla ve neye dayanarak alma diyorlar anlamıyorum.2002 model klimalı 2 hava yastıklı abs li bir araba yerine sırf opel,toyota diye bomboş 94-95 model araba önermenin mantığını da kavrayamıyorum.ben 2,5 yıldır yıllık bakımlar dışında hiçbir masraf ödemedim.sadece aldığımda tüp taktırdım.gerek şehir içinde gerek şehir dışında gayet memnunum.gayet seri, her yere rahatça sığıyor. yol tutuşu vs çok güzel.araba alacaksanız kimseyi dinlemeyin.bizde sadece kalıplaşmış cümleler söylenir.aklınıza yattıktan sonra sorun olmaz.şimdi vay benim amcaoğlunda vardı şu sorun çıktı, dayıoğlunun clio şöyle olmuştu diyenler olacak.her arabayı öven olduğu gibi memnun olmayanda tabiki olacak.kronik hale gelmiş arızaları olanlar da olabilir.bunlar gayet normal.hangi marka olursa olsun bazen olmadık sorunlar çıkabiliyor.ben sadece fiyat konusunda şüpheliyim.bende 13500 den aşağı vermem arabamı.11000 çok iyi...

BBNET
Geri