Renault Symbol 1.2 Motor...

Kodla Büyü

bozo0660

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Renault Symbol 1.2 Motor... kullanan varmı
2011 model temiz bir araç buldum, almayı düşünüyorum..
Kullanan varsa tüpde çekişi düşermi...
Kullananlardan bilgi istiyorum...
Teşekkürler...

bende symbol alacam ama dizel mi yoksa tüplümü alsam karar veremedim...

bakımları falan dizelin çok yüksek oluyor (muş)

yılda 20binden fazla binmiyorsan dizel gereksiz astarı yüzünden pahalım (miş)

Tüplü
1.6 da motorda farketmez..
1.4 de yokuşlarda hissettirir...
1.2 yi bir kullanan sormak lazım... :D

bende çekiniyorum...
1.4 olsa hemen alırdım da..
1.2 benzinde az bile yaksa tüpe göre farkeder..
tüpde de yokuşda felan baya hissettirir diye düşünüyorum..
Kullanıcısı olsa bir fikir verirdi..

önemli olan beygir gücü ve valf sayısı

mesela seatın dı sanırım 1.2 180 HP arabası vardı.

bence hem 1.2 motor hem lpg pek tat vermez kağnıya dönebilir araç. zaten symbol donanım olarak belli bir de motoru da en düşüğünü almak pek akıl kârı değil. Onun yerine daha düşük model başka bir marka bakın derim.

halukk' Alıntı:
bence hem 1.2 motor hem lpg pek tat vermez kağnıya dönebilir araç. zaten symbol donanım olarak belli bir de motoru da en düşüğünü almak pek akıl kârı değil. Onun yerine daha düşük model başka bir marka bakın derim.
for example ? :)

20000.e kadar..
21-22 için geçerli sebepleri olması lazım..
km az.. :)
temiz... :o

Hocam şaka bi tarafa ben symbol'ün 1.2 motoru için kullananı arıyorudum..
Heralde vazgectim... :scared:
Teşekkürler...

Bende araba değiştimeyi düşünüyorum. 4 yıldır 98 model 90Hp 1.6 R19 LPGli kullanıyorum. Sıralı LPG ile çekişinden falan memnunum. Benzinden hiçbir farkını görmedim. 20bin civarı araç bakıyorum. Symbol ile Era arasında kaldım. Ancak daha sonra Eranın 97hp olması(1,6ları 112hp), dış görünüm olarak symbolden daha fazla hoşuma gitmesi, eranın otomatik vites seçeneğininde olması, aynı model-km era-symbol arasında fiyat farkı olmaması(symbole çok istiyolar bence) gibi sebeplerden Era da karar kıldım.
Bence alacağınız aracı şöyle yokuşta, sollama yaparken, şehir içinde bir deneyin. Hatta diğer seçenekler varsa onları da deneyin, öyle karar verin.
Benim arabadan 1,2 75hp arabaya bindiğimde gaza basıyorum gitmiyor araç mesala... Alışkanlık..

BBNET
Geri