Tek bir şarjla 160 kilometre kadar seyahat edebilirsiniz
Maximum 135 kilometre hıza ulaşabiliyor.
Satış fiyatının yaklaşık 40.000 TL olması bekleniyor
100 kilometrede 2 liralık enerji tüketiyor.
zaten bu fiyattan ben de kıllanmıştımScorpionM' Alıntı:
bence elektrik fiyatları çok yükselir çünkü önceki lpg zammının sebebi benzin kullanımının azalmasıydımfk' Alıntı:garip olan birşey farketmediniz mi?
Bu devleti ayakta tutan benzinden alınan ötv. Elektrikli araçlar yayılırsa nasıl olacak? Elektrik fiyatlarını arttıramazlar çünkü anladığım kadarıyla evde kullandığın elektrikten bir farkı yok. Yeni bir tartışma ortamı açayım dedim.Şu an malum petrol türevlerinde yaklaşık %60 vergi var ve ben ülkenin burdan gelen parayla ayakta kaldığını düşünüyorum ne yalan.
iyi de elektrik evde de kullanılıyor.dndd' Alıntı:bence elektrik fiyatları çok yükselir çünkü önceki lpg zammının sebebi benzin kullanımının azalmasıydımfk' Alıntı:garip olan birşey farketmediniz mi?
Bu devleti ayakta tutan benzinden alınan ötv. Elektrikli araçlar yayılırsa nasıl olacak? Elektrik fiyatlarını arttıramazlar çünkü anladığım kadarıyla evde kullandığın elektrikten bir farkı yok. Yeni bir tartışma ortamı açayım dedim.Şu an malum petrol türevlerinde yaklaşık %60 vergi var ve ben ülkenin burdan gelen parayla ayakta kaldığını düşünüyorum ne yalan.
+1apronax' Alıntı:hocam bu ülkede 100 km de 2 liraya arabaya bindirmezler insanı. kesin bir formül bulunur. korkarım elektrik de zamlanır onu da kullandırtmazlar artık. hele başbakan bindiyse bu arabaya hiç hayır gelmez uzak durmak lazım.
:+1:excalibur27' Alıntı:+1apronax' Alıntı:hocam bu ülkede 100 km de 2 liraya arabaya bindirmezler insanı. kesin bir formül bulunur. korkarım elektrik de zamlanır onu da kullandırtmazlar artık. hele başbakan bindiyse bu arabaya hiç hayır gelmez uzak durmak lazım.
mfk' Alıntı:garip olan birşey farketmediniz mi?
sence bu hükümetin zam yapmasını engellermimfk' Alıntı:iyi de elektrik evde de kullanılıyor.dndd' Alıntı:bence elektrik fiyatları çok yükselir çünkü önceki lpg zammının sebebi benzin kullanımının azalmasıydı