technolog' Alıntı:Lpg li clio var bendede sehir dısı 125 sehir içi 180 civarı yakıyor. Ortalamada 150 diyelim. Kullanımada bağlı tabiiki.
Ben oldukça memnunum çok şükür daha masraf çıkarmadı pek masrafı olmayan, bakımları ucuz, yedek parça açısındanda avantajlı bir araba. Ayrıca istediğinizde elinizden çıkarabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.
55ihsan55' Alıntı:bende 2006 1.2 benzinli clio var. hatchback olanı. çok az yakıyor benzinli olmasına rağmen. 1.2 clio alırsanız pişman olmazsınız.
1.2 zorlamaz mı hocam ? Sollama falan yaparken ?55ihsan55' Alıntı:bende 2006 1.2 benzinli clio var. hatchback olanı. çok az yakıyor benzinli olmasına rağmen. 1.2 clio alırsanız pişman olmazsınız.
m_ersoyy' Alıntı:Ben de Clio iii 1.2 extreme kullanıyorum. 2008 model ve benzinli. Yakıtı çok az, gayet memnunum arabamdan.
m_ersoyy' Alıntı:Ben de Clio iii 1.2 extreme kullanıyorum. 2008 model ve benzinli. Yakıtı çok az, gayet memnunum arabamdan.
craxx' Alıntı:55ihsan55' Alıntı:bende 2006 1.2 benzinli clio var. hatchback olanı. çok az yakıyor benzinli olmasına rağmen. 1.2 clio alırsanız pişman olmazsınız.
Siziki ne kadar yakıyor hocam.?
craxx' Alıntı:technolog' Alıntı:Lpg li clio var bendede sehir dısı 125 sehir içi 180 civarı yakıyor. Ortalamada 150 diyelim. Kullanımada bağlı tabiiki.
Ben oldukça memnunum çok şükür daha masraf çıkarmadı pek masrafı olmayan, bakımları ucuz, yedek parça açısındanda avantajlı bir araba. Ayrıca istediğinizde elinizden çıkarabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kaç model Hocam araba?
cemilelci' Alıntı:2008 1.4 extreme symbol kullandım artılarını yazayım
1. Yakıt Tüketimi
Atiker marka tüp taktırdım uyum sorunu yaşamadım, 110-130 km hızla kullandığımda şehirler arası 1 lt ile 13-14 km gidebiliyordum. 90 la kullanırsanız çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
2. Cd-***** Çaları
(320 kbps ***** lerde mükemmel sonuç alırsınız.) Bir çok araç inceledim gerçekten çok kaliteli...
Radyo çekimi de çok kaliteli,
3. Vites geçişleri gayet iyi...
4. Ataklık
(940 kg olmasının avantajıdır. Şehir içi yakıt tüketimini azaltıyor)
5. Fren sistemi
(ABS bir kaç kere kazadan beni korudu diyebilirim.)
6. Bagaj genişliği
Gelelim eksilerine
1. Sacı malesef çok ince yumrukla bile yamuluyor.
2. Arka oturumu dar hem genişliği hem de diz mesafesi
3. Yol tutuşu orta kalite... Önü kalkıyor efsanesi tamamen yalan...
130 dan yukarı çıkmam derseniz bu çok da - değildir.
4. 90-100 km/s hızdan sonra motor sesi rahatsız ediyor.