A ASİY2 Site Gezgini Mesajlar 37 4 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar öğretmen tabletini aktifleştirirken RegisterUser EBAKimlik Hatası alıyorum ve bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar öğretmen tabletini aktifleştirirken RegisterUser EBAKimlik Hatası alıyorum ve bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 4 Aralık 2015 #2 Hocam eba sifresini yenile sifreyi sadece rakamlardan yap neti ve tableti yeniden baslat ac kapa yap umarim duzelir
Hocam eba sifresini yenile sifreyi sadece rakamlardan yap neti ve tableti yeniden baslat ac kapa yap umarim duzelir
ademola Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,088 4 Aralık 2015 #3 g.cetin.66' Alıntı: Hocam eba sifresini yenile sifreyi sadece rakamlardan yap neti ve tableti yeniden baslat ac kapa yap umarim duzelir Genişletmek için tıkla ... aynen.... eba şifresindeki türkçe karakterler sorun çıkarıyor. eba.gov.tr de çalışan şifre tablet aktivasyonunda sorun oluyor.
g.cetin.66' Alıntı: Hocam eba sifresini yenile sifreyi sadece rakamlardan yap neti ve tableti yeniden baslat ac kapa yap umarim duzelir Genişletmek için tıkla ... aynen.... eba şifresindeki türkçe karakterler sorun çıkarıyor. eba.gov.tr de çalışan şifre tablet aktivasyonunda sorun oluyor.