Reddedilen hizmetiçi kursları iptal edilip yerine yeni kurs seçemiyormuyuz arkadaşlar
karinca_52' Alıntı:reddedildi ama vazgeç butonu yok sadece geri butonu var ..
fatih22222' Alıntı:karinca_52' Alıntı:reddedildi ama vazgeç butonu yok sadece geri butonu var ..
herhangi bir kurum reddettiğinde vazgeç butonu pasif oluyor göremiyorsun ve herhangi bir işlem yapamıyorsun o hizmetiçi eğitim ile ilgili. Ama aynı isimde farklı bir hizmetiçi eğitime başvuru yap.
omd' Alıntı:5 tane başvuru 1 tane seçilme hakkımız vardı hocam değişmediyse. Onay sırasına geçtiyse artık geri dönüşü yok. Şair burada iyi seç haklarını zayi etme mesajı veriyor sanırım![]()
uhaha:
omd' Alıntı:ilçe bir de abovDaha 4.'den önce iptal edilenim olmamıştı. Çok iddialı bir ilçeymiş o
![]()
kemal172' Alıntı:Dördüncü onay alınırsa besinciyi beklemeden hazırlık yapalım mi
Son onay tarihi (Sorumlu birim) geçince silebilirsiniz..karinca_52' Alıntı:reddedildi ama vazgeç butonu yok sadece geri butonu var ..
Muhtemelen ya kursun eğiticisinin başka bir işi çıkmıştır o tarihlerde, ya da Rize'deki kar yağışından dolayı kursiyerler gidemeyecek diye kurs iptal edilmiş. Telafisi ileriki bir tarihte yapılacaktır diye uyarı yazmışlar.desertrose' Alıntı:2016000018 numaralı kursa başvurmuştum. Onaylanmıştı, hala da mebbiste yanında kursiyer yazıyor. Ama cep telefonuna mesaj geldi görülen lüzum üzerine iptal edilmiştir diye. kurs yok mu yani şimdi? Bu nasıl iş anlamadım