G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 18 Eylül 2012 #1 Re: Yeni Meb Mail Adresleri Şimdi giriş yaptım sıkıntı yok hocam...
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 18 Eylül 2012 #2 Re: Yeni Meb Mail Adresleri Okulunuza yeni kurum koduyla birlikte şifrenin de verilmiş olması lazım hocam. İdareyle görüşün ince uzun bir kağıtla verilmiş bizim okula...
Re: Yeni Meb Mail Adresleri Okulunuza yeni kurum koduyla birlikte şifrenin de verilmiş olması lazım hocam. İdareyle görüşün ince uzun bir kağıtla verilmiş bizim okula...
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 18 Eylül 2012 #3 Re: Yeni Meb Mail Adresleri Evet hocam farklı bir şifre. Rakamlardan oluşan 6 haneli bizimki...
nryozer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 376 18 Eylül 2012 #4 Re: Yeni Meb Mail Adresleri Gök_Tuğ' Alıntı: Evet hocam farklı bir şifre. Rakamlardan oluşan 6 haneli bizimki... Genişletmek için tıkla ... iki gündür uğraşıyodum bende teşekkürler hocam
Re: Yeni Meb Mail Adresleri Gök_Tuğ' Alıntı: Evet hocam farklı bir şifre. Rakamlardan oluşan 6 haneli bizimki... Genişletmek için tıkla ... iki gündür uğraşıyodum bende teşekkürler hocam
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 18 Eylül 2012 #5 Re: Yeni Meb Mail Adresleri Rica ederim arkadaşlar...
R ramzy Site Gezgini Mesajlar 69 15 Kasım 2012 #6 arkadaşlar şu an meb maile giriş problemi yaşıyorum site açılmıyor aynı sorun sizde de var mı acaba bakabilirmisiniz?
arkadaşlar şu an meb maile giriş problemi yaşıyorum site açılmıyor aynı sorun sizde de var mı acaba bakabilirmisiniz?
mutlu112 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 872 15 Kasım 2012 #7 hocam arada bir oluyor bizim okulda aynı durumda suan