var hocam da. tubitak sergisi için arkadaş projeyi yazmış. proje onaylandı. sergiye çıkması lazımmış. bir tane proje eksik olursa sergi iptal oluyormuş dediler bana. benimde bu sergi konusunda çok bilgim yok. arkadaş projeyı küçült dedim. mümkün değil dedi.Dolardan haberin yok ellam![]()
sayın hocam 4 alın niye 3?Valla ben de bu Tübitak projelerini anlamış değilim. Her yerde bi STEM, Tübitak, Arduino çılgınlığı. İyi güzel de çocuk kodlamayı bilmiyor. Projeyi öğretmen mi yapıyor öğrenci mi belli değil. Benim lise öğrencileri hiç meraklı değil kodlamaya. Varsa yoksa TYT, AYT. Ya da sorun ben de![]()
Kaç tane lazım hocamMerhaba arkadaşlar
çoğu sitede bulamadık. bir proje için lazım. bildiğiniz yer var mı temin edebileceğim
şimdiden tş ederim
bilmiyorum hocam arkadaş illa bu olacak diyor. projesini de bilmiyorum.sayın hocam 4 alın niye 3?
1 tane hocamKaç tane lazım hocam
hocam benim projeleri öğrencilerim yapıyor. sergi için çok orjinal projeler istenmiyor zaten. birde 600 öğrencinin içinden bu işle uğrasan 13-14 öğrenci var. yalnız bu parçanın lazım olduğu proje hakkında bilgim yok. onu başka bir arkadaş çalıştırıyor.Valla ben de bu Tübitak projelerini anlamış değilim. Her yerde bi STEM, Tübitak, Arduino çılgınlığı. İyi güzel de çocuk kodlamayı bilmiyor. Projeyi öğretmen mi yapıyor öğrenci mi belli değil. Benim lise öğrencileri hiç meraklı değil kodlamaya. Varsa yoksa TYT, AYT. Ya da sorun ben de![]()
tş ederim hocam degerlendireyimSayı hocam dolardaki dalgalanmadan kaynaklı olarak bütün satıcılar satışı durdurdu. Stoklarda olmasına rağmen yeni ürün çekemedikleri için satışlar durmuş durumda. Aciliyetiniz varsa tanıdık birilerinden bulabilirsiniz. Sergi ileri bir zamandaysa bekleyin illa tekrar satışa çıkacaktır. veya tübitak parası önemli değil kendi cebimden fazla fazla veririm diyorsanız çinden temin edebilirsiniz ama o da en erken 1 aya gelir.
veya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ry-pi-3-b-plus-set-sifir-urun-977094284/detay
bu şekilde faturasız alabilirsiniz.