arkadaşlar bu gün 127 ile radar cezası kesilmiş,halbuki benim hızım 120 idi..bildiğim kadarıyla duble yolda hız limiti 110+11
itiraz edecem nasıl bir yol izlemeliyim?
hocam polis durdurdu makbuzu kesti verdi..makbuzda 166 tl yazıo,erken ödersem 124 falan sanırım..hannioglu' Alıntı:Hocam geçmiş olsun.
Bu konu hakkında o kadar çok şey söyleyebilirim ki sonu gider siyasete dayanır !....Sonra birileri rahatsız olur.
Size tavsiyem hemen ödeme yapın ve indirimden faydalanın, ceza kesilmişse, radar kayıtlarına düşmüşse hiç bir şey kanıtlayamazsınız.
Bölünmüş yolda hız limiti 110+11 ancak bazı yerlerde 50 km/s kadar düşüyor.Özellikle de yerleşim yeri girişlerinde...
Ayrıca siz bu günkü radar cezanızı nereden ve nasıl öğrendiniz ??? Bizde bakalım...
kaybil' Alıntı:Lastiklerinizin çapı orjinalinden büyük olabilir mi? Oyle bir durumda hız gostergeden fazla olabilir..
Hız limitlerine çok dikkat ederim ama geçenlerde duble yolda 121 iyi gördüm bir anda aslında 110 la gidiyordum. Radarla göz göze geldiğimiz o ani unutamam. Çok şükür ceza yememisim.by_katliam' Alıntı:lastik çapı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum,navigasyon hız limitini aşınca uyarıyor..belki de dalgınlığıma geldi
by_katliam' Alıntı:arkadaşlar bu gün 127 ile radar cezası kesilmiş,halbuki benim hızım 120 idi..bildiğim kadarıyla duble yolda hız limiti 110+11
fantasio' Alıntı:%10 tolerans payı vardır trafik yönetmeliğinde yazıyor
memcosh' Alıntı:banada torbalı selçuk arasında kesmişler ..orada tek şerit bir yol var torbalıdan selçuğa 6km ...106 yla radar girmişim ...kamera kaydı vardır yazıyor ....9 hafta içinde silinecektir diyor ....karşıdan polsi arabası yavaş yavaş geliyordu ...aha dememle frene basmam bir oldu virajdan sonrasında ...sabit bir hızla karşı yönden geliyordu ..gezici radardı galiba ...yada sabit saklanmış bir radardan yedim ben göremedim ....izmirde çok fena hemen yapıştırıyorlar ...10 gün içinde eve geldi ...durdurup kesmek falan yok ..radar uyarısı falanda yok
sizce artık navigasyon alma zamanı geldimi ? ..uzun yolda hız sınırını aştınız diye uyarıyor en azından
fatihtasoz' Alıntı:hocam orada itiraz etseydin keşke görmek istiyorum deseydin, babam da girmişti radar aracına yönlendirdiler gidip izledi gerçekten girmiş![]()
soouuk' Alıntı:Bir trafik polisinin bana söylediğine göre 110+11 diye birşey yok.110 var sadece..ibrenin göstergesi konusunda da şöyle birşey okumuştum : http://www.sabah.com.tr/Otomobil/2013/0 ... si-yemeyin
hocam navigasyon en azından nerelerin şehir içi nerelerin duble yol otoban falan hepsini gösterip uyarıyor..bendeki cihazda kopmalar olduğunu düşünmüyorum..yasinz' Alıntı:memcosh' Alıntı:banada torbalı selçuk arasında kesmişler ..orada tek şerit bir yol var torbalıdan selçuğa 6km ...106 yla radar girmişim ...kamera kaydı vardır yazıyor ....9 hafta içinde silinecektir diyor ....karşıdan polsi arabası yavaş yavaş geliyordu ...aha dememle frene basmam bir oldu virajdan sonrasında ...sabit bir hızla karşı yönden geliyordu ..gezici radardı galiba ...yada sabit saklanmış bir radardan yedim ben göremedim ....izmirde çok fena hemen yapıştırıyorlar ...10 gün içinde eve geldi ...durdurup kesmek falan yok ..radar uyarısı falanda yok
sizce artık navigasyon alma zamanı geldimi ? ..uzun yolda hız sınırını aştınız diye uyarıyor en azından
Hocam biraz önce de yazdım. Aracın hız göstergesinde ne kadar hata payı varsa, navigasyonun hız ölçümünde de hata payı vardır. GPS bağlantısının kalitesi bozukta ya da anlık kopma meydana geldiyse o da hatalı ölçüm yapıyor. Yani sırf hız uyarısı için düşünüyorsanız bence mantıklı değil. Bilgilerinize...
Çok kötüymüş hocam bu ama... Deseydin ne yapalım yürüyelim mi diye...ct442002' Alıntı:https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
sitesinden borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Sorgulama yapabiliyorsunuz.
75 hızla 343 tl ceza kestiler. duble yol. ilçe yolunda.
ozilogic' Alıntı:Çok kötüymüş hocam bu ama... Deseydin ne yapalım yürüyelim mi diye...ct442002' Alıntı:https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
sitesinden borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Sorgulama yapabiliyorsunuz.
75 hızla 343 tl ceza kestiler. duble yol. ilçe yolunda.