boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 26 Aralık 2020 #1 Normalde davetiye ile üye alan r10.net üyelikleri yılbaşına (01.01.2021) kadar davetiyesiz olarak açmış. İlgilenenlere duyurulur.
Normalde davetiye ile üye alan r10.net üyelikleri yılbaşına (01.01.2021) kadar davetiyesiz olarak açmış. İlgilenenlere duyurulur.
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,784 26 Aralık 2020 #2 15 yıldır üyesiyim. Çok ekmeğini yedik, tavsiye ederim. Bir çok arkadaşa davetiye gönderdik. TC kimlik numarası yazmak sizi tereddütte düşürmesin. Amaç ticareti doğru yapmayanların önüne geçebilmek.
15 yıldır üyesiyim. Çok ekmeğini yedik, tavsiye ederim. Bir çok arkadaşa davetiye gönderdik. TC kimlik numarası yazmak sizi tereddütte düşürmesin. Amaç ticareti doğru yapmayanların önüne geçebilmek.
boteakif Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,089 26 Aralık 2020 #3 Ben de senin davetinle katılmıştım @asp-php hocam.
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,784 26 Aralık 2020 #4 boteakif' Alıntı: Ben de senin davetinle katılmıştım @asp-php hocam. Genişletmek için tıkla ... Toplam 10 kişiye davetiye atmışım şimdiye kadar.
boteakif' Alıntı: Ben de senin davetinle katılmıştım @asp-php hocam. Genişletmek için tıkla ... Toplam 10 kişiye davetiye atmışım şimdiye kadar.
S serkan42 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,898 26 Aralık 2020 #5 TC kimlik mi başka dertleri varmiymis
Enterprise Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,891 27 Aralık 2020 #6 Bana da bir kağıda r10.net yazıp onunla fotoğraf çektirmek garip geldi
buzdagi83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 575 27 Aralık 2020 #7 Saçma sapan bir sistemleri var. Başlarını yesin. Yok tc no, yok selfie. İkametgah ilmuhaberiyle nüfus kayıt örneği, 6 tane de vesikalık fotoğraf gönderelim. Geri zekalılar. ahah
Saçma sapan bir sistemleri var. Başlarını yesin. Yok tc no, yok selfie. İkametgah ilmuhaberiyle nüfus kayıt örneği, 6 tane de vesikalık fotoğraf gönderelim. Geri zekalılar. ahah