PYBS yeni tablet arıza kaydı problemi

Kodla Büyü

nightwalker99

Site Gezgini
Arkadaşlar. Yeni gelen tabletler için ebada arıza kaydı açamıyorum. Yeni tabletlerin hiçbiri gözükmüyor. Sizde de aynı mı durum ?

Hocam filtrele yapınca liste gelir.Normalde direk açılınca gelmesi lazım ama yanlış yapmışlar filtreleme kriterini boş seçip filtreleme yapınca liste geliyor.

birde size gelen tabletler öğrenciyle henüz pybs sisteminde eşleşmesi yapılmamışsa "boş" konumda duruyordur. oradan yeni gelen tüm tabletleri görebilirsiniz

Ya sistemi yapmışlar işte ama saçma sapan yapmışlar.Çalışlıyor ama çalıştırmak için mantıksız kullanmak lazım:))

Hocam öğrenci tc kimliği ve ona verdiğimiz şifre ile sisteme kendini kayıt ettikten sonra pybs ye otomatik olarak geçiyodu. geçen dağıtımda o şekilde olmuştu. Şimdi öğrencilerim tabletleri aktif fakat pybsde yok. filtrele dediğimde sadece daha önce dağıtılan tabletleri görebiliyorum.

Hocam dün 1 tane bugün 2 tane arıza kaydı oluşturdum. Tablet seri no yazınca tableti buluyor, daha sonra Öğrenci Adı Soyadı Telefon No bilgilerini girip kaydediyoruz. Bugün gelip 3 ünü de aldılar. Yarına tamir edip teslim ederiz dediler. Bu arada İstanbul dayım.

Ben de seri numarasından arattığımda tableti buluyor fakat öğrencilerle eşleştirme daha olmamış. Eşleştirme ne zaman olur ya da nasıl olacak acaba?

bi kağıda sahibinin adını tc sini okulun kurum kodunu ve sorununu yazın tabletin arkasına yapıştırın gönderin hocam yaa. ne uğraşıyorsunız şu pybs ile anlamıyorum. şimdiye kadar 50 den fazla tablet gönderdim. hiç pybs yi açmış değilim.

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de o şekilde aratıp arıza kaydı oluşturabildim ama henüz öğrenci eşleşmesi sisteme yansımadığından açıkcası güvenip gönderemedim. Biraz daha beklemekte fayda var sanırım

Tablet arıza kaydı yapabilen var mı? Ben kargo seç kısmına kadar geliyorum ama hiçbir kargo firması gözükmüyor. Dolayısıyla arıza kaydı yapamıyorum. Var mı bunun bir çözüm yolu?

nightwalker99' Alıntı:
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben de o şekilde aratıp arıza kaydı oluşturabildim ama henüz öğrenci eşleşmesi sisteme yansımadığından açıkcası güvenip gönderemedim. Biraz daha beklemekte fayda var sanırım
Hocam hiçbirşey olmaz gönder ben gönderdim. Öğrenci isimlerinin olduğu fatura ile geri geldiler.

BBNET
Geri