Pybs Web Sayfası Değişmiş

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sayfayı yine değiştirmişler arkadaşlar daha önce girdiğim arıza kayıtları da kaybolmuş :)

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 1,216
sabahtan beri bir öğretmen arkadaşın tabletini aktivasyonunu yapamadım.. Kulanıcı Hatası ve Şifre hatası (EBA013 hatası)veriyor. Şifreyi EBA'dan yenilememe rağmen hata devam ediyor.. Böyle sorunlar varken adamlar hala arayüz süsleme peşinde.. Önemli olan sitenin fonksiyonel olması, kilitlenip donup kalmaması değil ki?

dengem kullanıcı
tc no:
okul adı ve kurum kodu:
kullanıcı bilgileri(tableti kullanan öğrenci ve öğretmen):
cihaz seri no:
ldm@eba.gov.tr mail at hemen çözerler yoksa olmuyor unutma okul mail adresinden at maili birde ben 8 defa aynı mail yolladım anca açtılar sonra düzeldi.

Aynı sorunları bende yaşıyorum az önce öğrenci geldi sisteme giriş yaptım. Arıza kaydına girdim, arıza kaydı oluşturmaya çalıştım hem TC Kimlik nosu hem de cihaz seri numarasıyla giriş yapmaya çalıştım, bulunamadı hatası verdi. Daha önce girmiş olduğum kayıtlarda gözükmüyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum bugün farkettim arıza kaydı oluşturamıyorum listeleme yapmadığı için mail atmamaız mı gerekiyor kayıt açmadan servise gönderebiliyor muyuz

Mevcut arıza kkayıtları sisteme bugün aktarılacakmış. Arıza kaydı açmayla ilgili soruna bakıyorlarmış. Ben biraz önce bilgi aldım.

Hocam arıza kaydı için ben oluşturduğum notların telden fotosunu alıyorum. Kargo geldiği zaman yollarım. Sistem geldiği zaman da o fotolardan formu oluşturuyorum

arıza kaydı oluşturdum bugün arkadaşlar, eskisine göre daha işlevsel olmuş bu, iş biraz daha kolaylaşmış. Ayrıca arıza kaydı sonunda mail adresini yazıp tabletin durumu hakkında bilgiler o mail adresine gönderileceği yazıyor. diğerinde tabletin durumu ile ilgili okul telini aradık ama ulaşamadık diyorlardı size.

arızalı ürünlerin yarısı eklenmiyor. bulunamadı diyor. sistem sanırım daha tam oturmamış

bende arıza kaydı giremiyorum. okullar kapanacak ne zaman gidip ne zaman gelecek bu tabletler . öğrenciler sorup duruyor.

ben bugün 2 kayıt girdim sistem çalışıyor daha kullanışlı ve basit olmuş tabi ilerde sorun vermezse. ama şu an serviste olan cihazlar görünmüyor. düzelir inş...

BBNET
Geri