PYBS Tablet

Kodla Büyü

erdem175

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar almış olduğumuz 69 tabletin tutanağı pybsye yükledim. Sonra napıyoruz? Pybs üzerinden yapılacak başka işlem göremedim ben menüde çok sade ve seçenek az. Sizler ne gibi işlemler yaptınız?

pybs ye bende 324 tablet tutanağı ekledim.bu tabletler görünüyor ve RAPORLAR>>tablet dağıtımında tamamının seri numarası ile birlikte listeleniyor FAKATTTTT RAPORLAR>AKTİVASYON raporlarında çıkmıyorlar( tabletler dağıtıldı ve eba şifreleriyle girişler yapıldı). dahası birkaç tanesini teknik servise göndereceğim ve arıza kaydı oluşturmak istiyorum arıza kaydında da çıkmıyor(ama eski tabletler çıkıyor ). birkaç hafta oldu belki ileride düzelir . düzelir mi? :?

pybs de iki defa denerim eğer sonuç yoksa ben giriş yapmadan gönderiyorum tableti telpaya

ben de seri numaraını yazıp yolluyorum arkdaşalar. Öğrenci bilgileri çıkmıyor pybs de e tab5 'lerin

E-tab 5lerde öğrenci bilgileri çıkmıyor. Bu yüzden tabletlerin seri numaraları yazılarak arıza kaydı oluşturuyoruz. Tab-4lerde isim çıkıyor hala.

Benim de bir sorum olacak. Vestellerin garantisi bitti mi? Öğrenci vestel tablet getirdiği zaman tamir işini kendin hallet mi diyeceğiz. Ya da ücrete tabi olur deyip gönderecek miyiz?

arkadaşlar, tutanak derken tabletleri öğrencilere verirken öğrenci ve velisinin imzaladığı, seri no etiketini yapıştırdığımız tutanağı mı diyorsunuz yoksa tabletlerin nakliyeyle geldiği komisyon bilgilerinin olduğu imzalı tutanağı mı diyorsunuz?

Yukarıdaki yazılardan anladığıma göre tabletlerin nakliyeyle geldiği komisyon bilgilerinin olduğu imzalı tutanaktan bahsediliyor

ben nakliyle geldiği komisyon bilgilerinin olduğu tutanağı ekledim 69 tablet alındı gibisinden.

BBNET
Geri