pybs sorunu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serbay2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

serbay2

Site Gezgini
Arkadaşlar bugün okula tabletler geldi.Teslim aldık pybs de ürün kabul formu oluşturduk.Raporda teslim edilen sayıları doğru yazarken,sol tarafta gönderilen tablet sayıları 0 olarak gözüküyor.Kurum bilgilerinde okuldaki tablet sayısı 0 olarak görünüyor.Öğretmenlerin aktifleştirmesinde sorun çıkmadı.Acaba pybs den kaynaklı bir sorun mu bu?Yoksa merkezi onay falan yapılıpta öylemi gözükecek tabletler?

İlçe deki Tablet sorumlusu öğretmen arkadaşımız gönderdi.İlçenizde mutlaka ilçe tablet sorumlusu vardır hocam, ona ulaşın.

nese1982' Alıntı:
pybs şifresini nerden buldunuz... :?
Neden şaşırıyorsunuz ki? Türkiye'de ki tablet dağıtımı yapılan tüm okullara bu şifreler ilçe tablet sorumluları aracılığı ile ve aynı zamanda ilce mem ler ile resmi yolla ulaştırıldı.
Ayrıca bakanlığın tablet dağıtımının sağlıklı ve doğru yapılması için yayınladığı
1- Pybs Tablet Kabul Dökümanı
2- Tablet Etkinleştirme Vidosu
3- Öğretmen EBA Şifresi Oluşturma
4- Öğrenci EBA Şifresi Oluşturma
5- Tablet Aktivasyon Dökümanı 
Bu kadar kaynak varken sizin tabletleri çerez dağıtır gibi dağıtmanızda ayrı bir olay :(

hemenyardim' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
Neden şaşırıyorsunuz ki? Türkiye'de ki tablet dağıtımı yapılan tüm okullara bu şifreler ilçe tablet sorumluları aracılığı ile ve aynı zamanda ilce mem ler ile resmi yolla ulaştırıldı.
Ayrıca bakanlığın tablet dağıtımının sağlıklı ve doğru yapılması için yayınladığı
Bu kadar kaynak varken sizin tabletleri çerez dağıtır gibi dağıtmanızda ayrı bir olay :(
ilin ve ilçenin bize tablet geldiğinden bile haberi yok. arayıp söylüyoz şifre lazım diye o ne diyolar. ebadan yapın dağıtın dediler. kafama göre yapmadım.

hemenyardim' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

kardeş sen daha tablet dağıtmadın herhalde bizim okulda tablet verdiğimiz halde tabletsiz gözüken 2 arkadaş var sorunu çözende yok ili aradık olmadı, meb de görevli kişiye mail attım olmadı ayrıca mevcudumuz 56 ama 55 öğretmen tablet gelmiş gibi gözüküyor 1 arkaadş tablet aldığı halde hala bizim okulda gözükmüyor tablet dağıtmak öyle kolay değil hele dağıtırken karşılaşılan sorunlardan bahsetmiyorum bile...

unforgiven55' Alıntı:
hemenyardim' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

kardeş sen daha tablet dağıtmadın herhalde bizim okulda tablet verdiğimiz halde tabletsiz gözüken 2 arkadaş var sorunu çözende yok ili aradık olmadı, meb de görevli kişiye mail attım olmadı ayrıca mevcudumuz 56 ama 55 öğretmen tablet gelmiş gibi gözüküyor 1 arkaadş tablet aldığı halde hala bizim okulda gözükmüyor tablet dağıtmak öyle kolay değil hele dağıtırken karşılaşılan sorunlardan bahsetmiyorum bile...
teşekkürler hocam. nasıl bi sistem ben de anlamadım. millet zanndiyo ki herşey tamam herkes işini biliyo. biz de işi altüst ediyoruz ...

bbnet olmasa uğraş dur. burdan araştırmakla sorunsuz bir şekilde halletim tablet işlerini yoksa elbet eksik gedik olacaktı. Bakanlık düzgün iş yapmıyor ki. tablet gönderiyorsun ne yapıcaz, ne nasıl olacak bir yazı gönder di mi? o da yok. Pybs şifresini tablet getiren görevli vermese ne yapacağımızı bilmeyeceğiz. insanların eksiklerinin olması çok normal. sorun tablet dağıtım şeklinde.

btcikız' Alıntı:
bbnet olmasa uğraş dur. burdan araştırmakla sorunsuz bir şekilde halletim tablet işlerini yoksa elbet eksik gedik olacaktı. Bakanlık düzgün iş yapmıyor ki. tablet gönderiyorsun ne yapıcaz, ne nasıl olacak bir yazı gönder di mi? o da yok. Pybs şifresini tablet getiren görevli vermese ne yapacağımızı bilmeyeceğiz. insanların eksiklerinin olması çok normal. sorun tablet dağıtım şeklinde.
bize gelen adam hocam 1 saatim kaldı daha 3 okula uğraycam acelem var deyip durdu. şifreden haberi bile yoktu

nese1982' Alıntı:
btcikız' Alıntı:
bize gelen adam hocam 1 saatim kaldı daha 3 okula uğraycam acelem var deyip durdu. şifreden haberi bile yoktu
şaka gibi hakkaten hocam. okul idareside nasılsa bilişimci var deyip zahmet edip araştırmıyorlar sanki tutanakta onların imzası yokmuş gibi.
tablet vereli 2 gün oldu şimdiden öğrenciler başıma üşüştü, yok ses cızırtılı çıkıyormuş yok aktivasyon olmuyormuş. bıktım valla. derse mi giricem okulun akıllı tahtasına mı bakıcam öğretmen öğrenci tabletleriyle mi ilgilenicem. hiçbirine bakmıcam o olucak artık. bunaldım.

BBNET
Geri