hocam bizim okulda fatih alt yapısı kurulmuş internet var tahtalarda fatih wifi şifre istiyor
ekinci.esma21' Alıntı:hocam nakil gelen öğrenci için tablet verme işlemi nasıl olmalı
hocam tabletin serinumarasını girerek arıza kaydı açmayı deneyin olmazsa da sorun değil tablet ve kullanıcı bilgilerini sorunu bir kağıda yazarak tablet kutusuna koyun, o şekilde mng kargoya verin. deepfreze in faydadan çok zararı var hocam elektrik kesintisinde sistem çöküyor. imaj atmak zorunda kalıyorsunuz..GÖZDEMSİN' Alıntı:ARKADAŞLAR PYBS SİTEMİNDE ÖĞRETMEN TABLET ARIZA KAYDI AÇMIYOR. ÖĞRENCİLERDE SORUN YOK. ACABA ÖĞRETMENLERE ARIZA KAYDI AÇMADAN MI GÖNDERCEĞİZ.
sistemin kendisi güvenli hocam... elektrik kesintileri deepfreezeli makinaları pert ediyor.
etkullanici zaten sınırlı kullanıcı program yükleyemez silemez ayarları bozamaz. virüs konusunda usb disk security yeterli. windows defender da açık. okul açılalı 2 ay oldu 0 virüs vakası. 28 tahta var.
tahtanın içindeki recovery i kullanıyorsunuz o da güzel ama, w10 daha guvenli w7 den daha rahat yönetiliyo. siz bilirsiniz memnunsanız devam edin.ekinci.esma21' Alıntı:win 10 virüslerden koruyor mu hocam deep freeze de daha rahat tahtalr öğrenciler çok oynuyor tahtalarla hocam peki o tablet için ayrıca tutanak nasıl ekleyecem tutanak ekledim pybs ye zaten sonradan tablet verdim iki öğrenciye bugün verdim sisteme nasıl girecem onları tutanak ekli zaten
tabletler ilk geldiğinde kargo görevlisiyle 5 nüsha imzaladığınız teslim tutanağının biri sizde kalmış olmalı onu taratıp pybsye yüklüyoruz.ekinci.esma21' Alıntı:Pybs ye hangi tutanağı ekleyecez pekii hocam yeni verilen tabletler için pybs de kayıt oluşturulmu yor mu
tablet servise gitmiş ve anakart değişimi olmuş olabilir. benzeri başıma gelmişti. mdm@eba.gov.tr ye TUTANAK göndermelisiniz.orhanak' Alıntı:arkadaşlar şöyle bir sorunum var.okulumuza tayin yoluyla gelen öğretmenimiz eski okulunda e tab 4 tablet almış.o zaman aktif edilmiş .ama o zaman tablet aktivasyondan sonra bluetooth,klavye görmeme gibi hatalar vermiş ben de tablete reset atıp tekrar aktif etmek istediğimde "bu TC yada seri no kayıtlı " hatası veriyor.pybs den baktığımda öğretmenin adı sistemde 2 kez yazılı birinde şu anki tabletle eşleşmiş ama 2.kayıtta öğretmenin adı var ancak herhangi bir tabletle eşleşmemiş.bununla da kalmıyor öğretmenin tableti sistemde ürün kabul kısmında bekliyor olarak gözüküyor hem de öğrenci tableti olarak gözüküyor.mdm,destek,tablet Eba gov tr adreslerine kurumdan mail gönderdim.1 aydır cevap yok .bi el atsanızda şu saçmalıktan kurtulsam. Bi yardım lütfen
Öğretmene bugün sordum ,tablet servise gitmemiş,herhangi bir işlem yapılmamış,zaten yapabilecek biride değil.Birde bu tabletin ürün kabul kısmında gözükmesine ne diyorsunuzademola' Alıntı:tablet servise gitmiş ve anakart değişimi olmuş olabilir. benzeri başıma gelmişti. mdm@eba.gov.tr ye TUTANAK göndermelisiniz.orhanak' Alıntı:arkadaşlar şöyle bir sorunum var.okulumuza tayin yoluyla gelen öğretmenimiz eski okulunda e tab 4 tablet almış.o zaman aktif edilmiş .ama o zaman tablet aktivasyondan sonra bluetooth,klavye görmeme gibi hatalar vermiş ben de tablete reset atıp tekrar aktif etmek istediğimde "bu TC yada seri no kayıtlı " hatası veriyor.pybs den baktığımda öğretmenin adı sistemde 2 kez yazılı birinde şu anki tabletle eşleşmiş ama 2.kayıtta öğretmenin adı var ancak herhangi bir tabletle eşleşmemiş.bununla da kalmıyor öğretmenin tableti sistemde ürün kabul kısmında bekliyor olarak gözüküyor hem de öğrenci tableti olarak gözüküyor.mdm,destek,tablet Eba gov tr adreslerine kurumdan mail gönderdim.1 aydır cevap yok .bi el atsanızda şu saçmalıktan kurtulsam. Bi yardım lütfen
"Tabletin suçu ne" diyesim geldi.Hocam sonlara doğru aşçı uşak sonra hepsi uşağa muhabbeti çıkacak sandım...Sen yapman gerekenleri yapmışsın.Şimdi bırak onlar düşünsün.orhanak' Alıntı:arkadaşlar şöyle bir sorunum var.okulumuza tayin yoluyla gelen öğretmenimiz eski okulunda e tab 4 tablet almış.o zaman aktif edilmiş .ama o zaman tablet aktivasyondan sonra bluetooth,klavye görmeme gibi hatalar vermiş ben de tablete reset atıp tekrar aktif etmek istediğimde "bu TC yada seri no kayıtlı " hatası veriyor.pybs den baktığımda öğretmenin adı sistemde 2 kez yazılı birinde şu anki tabletle eşleşmiş ama 2.kayıtta öğretmenin adı var ancak herhangi bir tabletle eşleşmemiş.bununla da kalmıyor öğretmenin tableti sistemde ürün kabul kısmında bekliyor olarak gözüküyor hem de öğrenci tableti olarak gözüküyor.mdm,destek,tablet Eba gov tr adreslerine kurumdan mail gönderdim.1 aydır cevap yok .bi el atsanızda şu saçmalıktan kurtulsam. Bi yardım lütfen
ekinci.esma21' Alıntı:arkadaşlar pybs sistemini bilmiymm pybs de öğrenci ve öğretmen tablet tutanağı eklemem gerekiyor nasıl ekleyebilirim. e tab 4 ve etab 5 lere de arıza kaydını nasıl oluşturabilirim???
denizci' Alıntı:ekinci.esma21' Alıntı:arkadaşlar pybs sistemini bilmiymm pybs de öğrenci ve öğretmen tablet tutanağı eklemem gerekiyor nasıl ekleyebilirim. e tab 4 ve etab 5 lere de arıza kaydını nasıl oluşturabilirim???
arkadaşlar bu nasıl bi tutanak örneği var mı? etab 5 tabletler geldi görevli olduğum okula. öğretmenlere dağıttım ama pybs den herhangi bi işlem yapmadım. bununla ilgili yapılacak işlemler nelerdir. biri sırasıyla yazabilir mi? tabii pybs ye girmeyi başarabilirsem.