arkadaşlar pybs sistemini bilmiymm pybs de öğrenci ve öğretmen tablet tutanağı eklemem gerekiyor nasıl ekleyebilirim. e tab 4 ve etab 5 lere de arıza kaydını nasıl oluşturabilirim???
hocam bu ekranda ki tutanak ekle seçeneğinden değil, ürün kabul menüsündeki tutanak ekleme kısmından eklemesi gerekiyor benim bildiğim.rutubator' Alıntı:tutanağınızı taradıktan sonra resimde gösterdiğim pencereden dosyayı yüklüyorsunuz. Eğer sıkıntı devam ediyorsa başka bir tarayıcı veya ağda deneyin.
TheFalLen' Alıntı:hocam bu ekranda ki tutanak ekle seçeneğinden değil, ürün kabul menüsündeki tutanak ekleme kısmından eklemesi gerekiyor benim bildiğim.rutubator' Alıntı:tutanağınızı taradıktan sonra resimde gösterdiğim pencereden dosyayı yüklüyorsunuz. Eğer sıkıntı devam ediyorsa başka bir tarayıcı veya ağda deneyin.
eba17 tckimlik hatası değilmi, ya o tablet daha önce başkası adına kaydedilmiş yada o kişinin başka bir tableti var.ekinci.esma21' Alıntı:Hocam bende üründen ekledim ama eklediğim tabletleri göremiyorum kii tablet in bir tanesi aktivite edilmiyor eba 0.17 hatası veriyor nasıl aktivite edilir
tabletin seri numarasını girerek arıza kaydı açılıyoekinci.esma21' Alıntı:Peki hocam nasıl olacak tablet öğrenci daha hic almamış ki yeni almış tablet e arıza kaydı oluştura bilir miyim
tutanağı ve durumu il ilçe bt koordinatörüne gönderin o gönderin maili. veya başka bir okulun eposta adresinden gönderin. kurum eposta olmayınca dikkate almıyorlar.ekinci.esma21' Alıntı:Hocam biliyorum o adresi o adres kullanılmıyor ilçe mebe sordum karışıklık varmis başka yolu yok muu
hocam kafanıza takmayın böyle şeyler tecrübe ile öğreniliyor. fatih konusunda en büyük kaynak bu sitedir. çekinmeyin sorun. idarenin isteklerini reddetmeyin usulünce anlatın araştırıp sorunu çözmeye çalışırım deyin. il ilçe bt koordinatörü ile iletişimde olun.ekinci.esma21' Alıntı:Hocam ben yeni atandım benden sürekli bilmediğim şeyler isteniyir bende bilmiyorum buraya soruyorm pybs sistemi tabletler akıllı tahtalarla ilgili hiç bir şey bilmiyorum bunlarla ilgili site var mı eba da güzel anlatıl mamis
Bununla ilgili bir yazı gelmedi.Yakında çıkar kokusu.Eksik cihaz seçimi altında 156 tane okul tableti liste halinde gözüküyor.Altta komisyon oluşturun diyor.ekinci.esma21' Alıntı:Hocam bir şey daha soracam pybs de eski tabletler etap 4 leri ürün sevkiyatında bekliyorlar görünüyor eskileri topluyor lar mi
hocam fatih in wifi şifresi internette dolanmaya başlayınca ağı kapattılar. sınıflardaki ap üzerinden internete çıkılmıyor şuan.serdemir' Alıntı:bunun dışında bende bir tablet var, f@atih ağına bağlanıyor ama internet erişimi sağlanmıyor, garantiye gönderdim geldi birşey değişmemiş. ne yapılabilir?
teşekkürler hocam. Bluetoothlar da herkes de pasif mi?ademola' Alıntı:hocam fatih in wifi şifresi internette dolanmaya başlayınca ağı kapattılar. sınıflardaki ap üzerinden internete çıkılmıyor şuan.serdemir' Alıntı:bunun dışında bende bir tablet var, f@atih ağına bağlanıyor ama internet erişimi sağlanmıyor, garantiye gönderdim geldi birşey değişmemiş. ne yapılabilir?