S selim44 Aktif Üye Mesajlar 201 28 Mart 2017 #1 Pybs dünden beri "Arıza Kayıdı Yapılırken Bir Hata İle Karşılaşıldı. Lütfen Tekrar Deneyiniz" şeklinde bir hata veriyor. Arıza kaydı yapabilen var mı acaba.
Pybs dünden beri "Arıza Kayıdı Yapılırken Bir Hata İle Karşılaşıldı. Lütfen Tekrar Deneyiniz" şeklinde bir hata veriyor. Arıza kaydı yapabilen var mı acaba.
bozo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 28 Mart 2017 #2 hocam sıkıntı var bende arıza kaydı bırakmıştım.sorgula deyince çıkmıyor arıza.sistem de sıkıntı var
G gcanturk Site Gezgini Mesajlar 68 28 Mart 2017 #3 Tam konu açacaktım yazdıklarınızı gördüm. Bende dünden beri yapamadım
cgg*seco Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,132 28 Mart 2017 #4 pybs@eba.gov.tr adresine e-posta göndermeye çalışıyorum. o da hata veriyor.
H halhal Üye Mesajlar 13 29 Mart 2017 #6 pybs'de arıza kayıt ve sorgulama yapılamıyor. bir gelişme var mı?
erkna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 645 30 Mart 2017 #10 cgg*seco' Alıntı: Bence 16 Nisan'da sonrası bekleniyor Genişletmek için tıkla ... :lol:
A alim Aktif Üye Mesajlar 176 30 Mart 2017 #11 bozo' Alıntı: hocam sıkıntı var bende arıza kaydı bırakmıştım.sorgula deyince çıkmıyor arıza.sistem de sıkıntı var Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bizde de var. Arıza kayıtları görüntülenmiyor.
bozo' Alıntı: hocam sıkıntı var bende arıza kaydı bırakmıştım.sorgula deyince çıkmıyor arıza.sistem de sıkıntı var Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bizde de var. Arıza kayıtları görüntülenmiyor.
clksdtt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 283 30 Mart 2017 #12 müşteri hizmetleri 2 gün önce düzeltmeye çalışıyoruz demişti
lonely2134 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 30 Mart 2017 #13 Düzeltmezler ya teknik ekipleri çok foss