PYBS giriş yapamıyoruz

Kodla Büyü
Öğrencinin şarj aletive data kablosu kayıp. Parasını ödeyerek yenisini almak istiyoruz. Dışardan mı alalım? Yoksa Telpa'dan mı?

Aradım sordum. Sizlerle de paylaşayım istedim.
Şarj adaptörü - 15 tl
Usb kablo - 15 tl
Öğrenci tableti kılıfı - 30 tl
Verilen banka yada postane hesabına parayı gönderip dekontunu e-posta ile gönderiyon. Sonrasında kargoyla gönderiyorlarmış...
Postane hesap no: 5881793
e-posta: dekont@telpa.com

pybs.eba ya giriş yapıyorum ama arıza kaydı oluşturmuyor son bir haftadır. sıkıldım artık denemekten düzelmezse göndericem kayıt yapmadan

ben gönderdiğim tabletteki data kablosunu geri alamadım. aradım söyledim. yenisini gönderdiler.

pybs için ise bütün gün aklıma geldikçe deniyorum. ara ara çalışıyor. ekleyebildim arıza kayıtlarını

Ben de denedim ama hala aroza kaydı oluşturamıyorum. Arıza kaydı düzenleme çalışıyor . Yeni kayıt oluşturmuyor

Kaç saatten beridir arıza kaydı oluşturmaya çalışıyorum. Bir tane arıza kaydı oluşturdum, kayıt etti gibi gözüktü sonra bir tane daha tablet geldi onun arıza kaydını girmeye çalışırken bir baktım bugün kayıt etmiş olduğum tablette gözükmüyor. Diğer tabletin de arıza kaydını yapabileceğimi sanmıyorum. kargoyu da aradım kayıt yapmadan göndereceğim.

Sistemden kaynaklı bir sorun herhalde bende yapacaktım baktım çok yavaş saçmalıyor bıraktım. Okul web yönetim paneline de girilmiyor.

BBNET
Geri