PYBS giriş yapamıyoruz

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sistemde arıza kaydı oluşturamıyoruz. Daha önce herhangi bir sorun yaşamıyorduk ancak bir haftadır sıkıntı yaşıyoruz. Nedenini bilen var mı?

Valla ben yollamıyorum kayıt girmeden :D Nolur nolmaz. Madem sistem var, düzeltsinler kaydedeyim yollayayım. Tableti de bozulan beklesin. Sistem bu kadar.

omd' Alıntı:
Valla ben yollamıyorum kayıt girmeden :D Nolur nolmaz. Madem sistem var, düzeltsinler kaydedeyim yollayayım. Tableti de bozulan beklesin. Sistem bu kadar.
Pybs çok sık arıza veriyor o yüzden biz yolluyoruz hocam

kargoyla direk verince evet haklısınız geri geliyor ama ben olsam ki öyle yapmak lazım kargo fırmasından gelıp teslım eden kısının bılgılerınıde alarak matbu bır tutanak hazırlayın basınız agrımasın sonra yok tablet vana gıtmıs yok karsa gıtmıs dıye dert yanmayın yada dahada kotusu bız oyle bırsey almadık dıyende cıkabılır.

tutanak candır can

Hocam ne dandirik işler yaa.. 2 yıldır altyapısını yapamadıkları işin üstünü bitirmeye çalışıyorlar.. Resmen saçmalık.. :x

Bizim giriş yapamadığımız sisteme Telpa'da giremiyordur. Hatta sistemin sorunlu olduklarını bildiklerinden girmeye bile çalışmıyorlardır. Gelen arızalı ürünleri yapıp gönderiyorlar. Geçen hafta 5 tablet gönderdim. Sisteme giriş yapamadım. Bu hafta tabletler yapıldı geldi. Sistem düzelince girişini yapacağım.

dikistutmazsabri' Alıntı:
Bizim giriş yapamadığımız sisteme Telpa'da giremiyordur. Hatta sistemin sorunlu olduklarını bildiklerinden girmeye bile çalışmıyorlardır. Gelen arızalı ürünleri yapıp gönderiyorlar. Geçen hafta 5 tablet gönderdim. Sisteme giriş yapamadım. Bu hafta tabletler yapıldı geldi. Sistem düzelince girişini yapacağım.
Aynen biz de o şekilde gönderdik geldi hocam . böyle daha güzel işliyor sistem MEB aradan çekilse daha iyi olacak :)

Arkadaşlar bu PYBS şifrelerinizi nerden aldınız. Bende sürekli gönderiyorum tabletleri ama hiç bi giriş felan yapmıyorum. PYBS şifresi yok.

Bir haftadır ugrasıyorum ama nafile pybs ye arıza kaydı giremedim.Öğrenciler başımın eti yedi artık.Girmeden göndereceğim

ben geçen yıldan beri hiç giriş yapmadan gönderdim hocam bir sıkıntı çıkmıyor bir şekilde işlerin yürümesi lazım sistemi beklemekle olacak gibi değil.

valla hocam bizim okul geçen yıl ilk dağıtım yapılan okul olduğu için mi bilmiyorum biz şubatta dağıtılan tabletleri aldık o zaman sistem çalışıyordu sonraki düzenlemelerden sonra bi daha giriş yapamadım hiç bir kaydı göstermiyor bende bıraktım uğraşmıyorum hiç kayıt yapmakla filan .

Pybs de sıkıntı hala devam ediyor. Ama geçen sene çalıştığım okulda da pybs ye hiç giremeden tüm işleri yürüttüm ve herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bekletmenin anlamı yok tabletleri.

mturkmen42' Alıntı:
asp-php' Alıntı:
elzonur' Alıntı:
sorun devam ediyor bende arıza girmeden yolluyorum bakalım ne dönecek

Arıza kaydı girmeden giden tabletleri kargo almıyor. referans numarasını mutlaka istiyor
Hocam biz hala gönderiyoruz. Kargo herhangi bir sıkıntı çıkarmadı

Bursa MNG şubeleri almadı. Giriş yapılmadan gönderilen 2-3 tablet geri iade edildi.

Ben bir hafta kadar bekledim. Sistemde çalışma var giriş yapmadan yollayın dediler bende yolladım.

BBNET
Geri