Sistemde arıza kaydı oluşturamıyoruz. Daha önce herhangi bir sorun yaşamıyorduk ancak bir haftadır sıkıntı yaşıyoruz. Nedenini bilen var mı?
Pybs çok sık arıza veriyor o yüzden biz yolluyoruz hocamomd' Alıntı:Valla ben yollamıyorum kayıt girmedenNolur nolmaz. Madem sistem var, düzeltsinler kaydedeyim yollayayım. Tableti de bozulan beklesin. Sistem bu kadar.
elzonur' Alıntı:sorun devam ediyor bende arıza girmeden yolluyorum bakalım ne dönecek
Hocam biz hala gönderiyoruz. Kargo herhangi bir sıkıntı çıkarmadıasp-php' Alıntı:elzonur' Alıntı:sorun devam ediyor bende arıza girmeden yolluyorum bakalım ne dönecek
Arıza kaydı girmeden giden tabletleri kargo almıyor. referans numarasını mutlaka istiyor
Aynen biz de o şekilde gönderdik geldi hocam . böyle daha güzel işliyor sistem MEB aradan çekilse daha iyi olacakdikistutmazsabri' Alıntı:Bizim giriş yapamadığımız sisteme Telpa'da giremiyordur. Hatta sistemin sorunlu olduklarını bildiklerinden girmeye bile çalışmıyorlardır. Gelen arızalı ürünleri yapıp gönderiyorlar. Geçen hafta 5 tablet gönderdim. Sisteme giriş yapamadım. Bu hafta tabletler yapıldı geldi. Sistem düzelince girişini yapacağım.
mturkmen42' Alıntı:Hocam biz hala gönderiyoruz. Kargo herhangi bir sıkıntı çıkarmadıasp-php' Alıntı:elzonur' Alıntı:sorun devam ediyor bende arıza girmeden yolluyorum bakalım ne dönecek
Arıza kaydı girmeden giden tabletleri kargo almıyor. referans numarasını mutlaka istiyor