PYBS güncellendi rahat nefes aldık..

Kodla Büyü

unikartal47

Site Gezgini
Arkadaşlar salı günü arızalı bir tablet girişini yapana kadar canım çıkmıştı bu gün başka arızalı tablet geldi kara kara nasıl arıza kaydı gireceğimi düşünürken sistemin güncellendiğini gördüm rahat bir nefes aldım.. :)

Sadece arayüz değişmiş
Yine aynı sıkıntılar devam ediyor hocam. :-1:

Valla hocam bende sıkıntı çıkarmadı ilk denememde her işlemi yaptı ondan sevinip bu konuyu açtım sıkıntılarımız bitti sandım :))

miraz' Alıntı:
Sadece arayüz değişmiş
Yine aynı sıkıntılar devam ediyor hocam. :-1:

Arıza kaydı ekranını açmak için her seferinde Ana Sayfaya basıyorum.
Ara yüz değişmiş, sistem çalışıyor ama hala vasat hızda...

Sorunlar giderildi ise süper haber. Arıza kaydı girenler dönüt verebilir mi sorun var mı?

sabahtan akşama kadar arıza kaydı için uğraşıyorduk sonunda düzeltmişler inşallah böyle devam eder. :+1:

Okulda hem MEB hattında hem de diğer hatta denedim. Şimdi evde denedim maalesef sorunlar devam ediyor.
Okuldan okula değişiyor mu ne :|

hasari' Alıntı:
Sorunlar giderildi ise süper haber. Arıza kaydı girenler dönüt verebilir mi sorun var mı?

Hocam iki gündür çok şükür ki sorun çıkarmadı az önce de deneyip size dönüt vermek için kendi tabletimi girdim sisteme onu da işledi iptal ettim.

miraz' Alıntı:
Okulda hem MEB hattında hem de diğer hatta denedim. Şimdi evde denedim maalesef sorunlar devam ediyor.
Okuldan okula değişiyor mu ne :|

Miraz hocam okuldan okula değişmez de saatten saate değişebilir :) ben şimdiye kadar hep eşref saatine denk geldim sanırım :)

unikartal47' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam iki gündür çok şükür ki sorun çıkarmadı az önce de deneyip size dönüt vermek için kendi tabletimi girdim sisteme onu da işledi iptal ettim.
Eyvallah hocam işkenceden kurtulduk o zaman. :+1:

pybs ye girmeye gerek yok ki.direk kargo ile telpaya gönderip telpanın arıza takibinden takip edebilirsiniz..

BBNET
Geri