Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Giriş yapmadan da gönderebilirsiniz tabletleri. Kargo görevlisine tabletleri aldığına dair bir tutanak imzalatın. Daha sonra kayıt girmeyi denersiniz yine.
Bir kaç gün girememiştim bende gönderdim tabletleri. Daha önce kayıt girip aynı anda gönderdiğim tabletler vardı. Kayıtsız gönderdiklerim daha erken geldi. Tabletler geldikten sonra sisteme de kaydettim. Pybs çok sağlıklı çalışmıyor.
bende de bekleyen tabletler var lakin PBYS'ye girmeden de göndermek istemiyorum hocam. kaybolur falan bir de onunla uğraşırız.. zaten oralara telefonla ulaşmak mümkün değil ben de beklemesi daha mantıklı..
Bende bir haftadır uğraşıyorum onay bekliyor diyor. Telefonla aradım sürekli meşgul çalıyor sanırım sistem güncellemsi var. EBA güncellendi biliyorsonuz e-okul da güncellendi sıra FATİH te sanırım.
ben de cuma günü defalarca denedim işlem yapıyor ekranında dakikalarca kalıyordu bu gün ise hiç girmiyor muhtemelen kralkimya arkadaşımızın dediği gibi güncelleme vardır..
Arkadaşlar şu an saat 23 23 ve arıza kayıtlarımı evden giriyorum. Sorun çıkarmıyor arıza giderilmiş olabilir.. arızalı tabletlerinizi hemen girin pek güven olmuyor bu sisteme..