MEMEK Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,444 11 Ekim 2017 #1 Tablet arıza kaydı oluştururken adım 4 ü doldururken onay kişisi olarak kendimizi yazıyoruz yoksa öğrenci(veliyi)yi mi yazıyoruz?
Tablet arıza kaydı oluştururken adım 4 ü doldururken onay kişisi olarak kendimizi yazıyoruz yoksa öğrenci(veliyi)yi mi yazıyoruz?
B burak17 Aktif Üye Mesajlar 125 11 Ekim 2017 #3 kendinizi ama boş bıraksanızda kaydediyor sorun olmuyor
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 11 Ekim 2017 #4 pybs mi oda ne daha hiç kullanmadım bilgilerini yazıyorum hoooop doğru mng kargoya 1 hafta 10 güne geri elimizde
pybs mi oda ne daha hiç kullanmadım bilgilerini yazıyorum hoooop doğru mng kargoya 1 hafta 10 güne geri elimizde
clksdtt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 283 11 Ekim 2017 #5 g.cetin.66' Alıntı: pybs mi oda ne daha hiç kullanmadım bilgilerini yazıyorum hoooop doğru mng kargoya 1 hafta 10 güne geri elimizde Genişletmek için tıkla ... Ücreti kim veriyor hocam
g.cetin.66' Alıntı: pybs mi oda ne daha hiç kullanmadım bilgilerini yazıyorum hoooop doğru mng kargoya 1 hafta 10 güne geri elimizde Genişletmek için tıkla ... Ücreti kim veriyor hocam
g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 12 Ekim 2017 #7 ücret falan yok hocam kargo anlasmalı cep telefonunu yazıyoruz ogrencı velisinin tabletin üstüne adresi okul veriyoruz.eğer tablet arızası garanti dışında ise servis ücret istiyecekse veliyi arıyor veli kabul edersde yaptırıyor
ücret falan yok hocam kargo anlasmalı cep telefonunu yazıyoruz ogrencı velisinin tabletin üstüne adresi okul veriyoruz.eğer tablet arızası garanti dışında ise servis ücret istiyecekse veliyi arıyor veli kabul edersde yaptırıyor