Punto

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pigacu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pigacu

Aktif Üye
arkadaşlar 1.3 dizel almayı düşünüyorum, kullananlar ne der acaba? yoksa fiat tan uzakmı durayım!

sıfır alcaksan uzak dur ikinci el ucuza bulursan al derim sıfır alma

Bende 2006 1.4 grande punto starjet emotion var. Daha önce 2001 bora, 2004 corolla, 2010 corsa gibi araçlarım da oldu. Bundaki sürüş zevkini hiçbirinde bulamadım.
Benim aracımın serisinde City mod süper yumuşak direksiyon modu, 6 airbag, 6 ileri vites, kapı altı lambaları, dijital çift yönlü iklim klima gibi, çok kullanışlı özellikleri var.
Ben tavsiye ederim.
Fiat olması insana endişe veriyor ama diğer fiatlarla alakası olmadığını kullandıkça gördüm.

senin dediğin özellikde arabanın 2008 ini bi hafta kullandım arkadaşımındı city modu hariç biç bi keyif vs görmedim..

puntonun dizeli alınır arkadaşlar ön yargılı olmayalım... gerçekten güzel ama benzinlisi alınmaz....

selim42' Alıntı:
senin dediğin özellikde arabanın 2008 ini bi hafta kullandım arkadaşımındı city modu hariç biç bi keyif vs görmedim..

Herkesin zevk anlayışı farklı olabilir. Bence çok hoş, sizce değil... Bunda garipsenecek birşey yok zaten.

Zaten BMW 5.20'yle kıyas yapmadım ben de. Bora, corolla, corsa gibi araçlara da bindim. Onlarla kıyasladım.

fiyatına göre güzel ve yakıt ekonomisi bakımından mükemmel bi araç tavsiye ederim. olumsuz yorum yazan arkadaşların ön yargısının sebebini marka tutkusundan olduğunu düşünüyorum. aynı model, aynı donanım özelliklerinde ve dizel opel, vosvos, ford araçlarla karşılaştırırsanız tabiki güvenlik açısından düşüktür ama fiyat olarak orta sınıf gelire sahip bizlere uygundur. fiyatı, vergisi, yedek parçası ve çok az yakıtı albenisini arttırır.
Ben sıfır kilometresini almam çünkü fiyatı hemen düşer, bence 2008-2009-2010 model yüksek donanımlı olanlarını tercih edin.

bunların 2006 mı 2007 mi ne bizamana kadar cıkanlarında kronik direksiyon arızası vardı bi ara araştırmıştım ona dikkat et gerçi onlarda şimdiye kadar yaptırmıştır herhalde yinede söleyim bilgin olsun yüksek model al içi biraz dar ama fena değil bebek felan yoksa alınabilir

BBNET
Geri