Y yildiray75 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,328 11 Mayıs 2011 #1 publisher da 5 sayfalık bir tasarım yaptım. ilk sayfanın şablonunu değiştirebiliyorum. diğer sayfalara şablon eklemesini bulamadım. bilen varmı?
publisher da 5 sayfalık bir tasarım yaptım. ilk sayfanın şablonunu değiştirebiliyorum. diğer sayfalara şablon eklemesini bulamadım. bilen varmı?
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 11 Mayıs 2011 #2 evet...aynı durum bende de oldu..çözemedim.
selene Üye Mesajlar 16 11 Mayıs 2011 #3 sayfa eklerken yinelenen sayfa derseniz aynı şablonlu sayfa ekyebilirsiniz, ben daha önce böyle eklemiştim.sonradan nasıl değiştirilir denemedim ama...
sayfa eklerken yinelenen sayfa derseniz aynı şablonlu sayfa ekyebilirsiniz, ben daha önce böyle eklemiştim.sonradan nasıl değiştirilir denemedim ama...
wes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 724 12 Mart 2012 #4 Bu soruna bir çözüm üretebilen oldu mu acaba? Ben de her sayfada farklı şablonlar uygulamak istiyorum ama yapamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
Bu soruna bir çözüm üretebilen oldu mu acaba? Ben de her sayfada farklı şablonlar uygulamak istiyorum ama yapamadım. Yardım ederseniz sevinirim.