PUBLİSHERDE HAZIRLADIĞIM KİMLİK KARTI UYGULAMASI

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar publisherde hazırladığım kimlik kartı uygulamasında yazdırma kısmına geldiğimde bir formu bütün sayfaya bölmüş ve 12-14 tane çıktı verecekmiş gibi önizleme gösteriyor. Halbuki Ben her öğrenci için ayrı ayrı hazırlanıp tekbir sayfada çıktı vermesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Ekli dosyalar

hocam ekleyin dosyayı bakalım. Sayfa boyutunda sıkıntı var anladığım kadarıyla.

hocam ekledim boş halini ve yazdırma önizlemeye baktığımızda aynı şablonu 1 sayfaya defalarca yazdırıyor. Ben istiyorumki Her birisi ayrı ayrı olsun. İlgilenirsen sevinirim...

Hocam oldu. SAyfaları kopyalıyorsunuz. İçeriğini değiştiriyorsunuz. Yazdırıkenyaprak başına birden çok sayfa seçeneğini seçiyorsunuz.

Ekli dosyalar

beslenmeciler' Alıntı:
hocam ekledim boş halini ve yazdırma önizlemeye baktığımızda aynı şablonu 1 sayfaya defalarca yazdırıyor. Ben istiyorumki Her birisi ayrı ayrı olsun. İlgilenirsen sevinirim...

Önizlemede öyle görünüyor ama benim dediğim yazdırma seçeneğini yaparsanız istediğiniz gibi çıktı alırsınız.

beslenmeciler' Alıntı:
Hocam teşekkür ediyorum Çoğaltma işlemini nereden ve nasıl yapıyorsunuz?

Çoğaltma derken sayfaları anladım. Aşağıdaki sayfa isminin (1-2 yazıyor) üzerine sağ tık, yenilenen sayfa ekle tıklıyorsunuz.

BBNET
Geri