PTT kargodan BÜYÜK yanlışlık

Kodla Büyü

magdurm

Üye
az daha tayin için evrakım zamanında ulaşmayacak ve başvuru yapamayacaktım. gönderim tekirdağdan pzt yapıldı gideceği yer sadece istanbulken diyarbakıra gitti. siz düşünün bendeki stresi

Ekli dosyalar

• ptt.jpg
    ptt.jpg
    62.2 KB · Görüntüleme: 774
ptt bunu ilk defa yapmıyor. Bana gönderilen bir koliyi Bursa da başka bir semte alakasız bir kişiye götürüp teslim etti. Teslim alan kişi insaniyet namına arayıp benim adresime getirdi. Kolinin üzerinde açık adres yazıyordu. Ptt yiarayıp kolinin durumunu sordum hala gelmedidediler

bu nasıl iş böyle. çok şaşırdım. ve tabi dersimi de aldım.
Kazanım1: önemli ve acil işlerde PTT kargo kullanmamalıyız. :roll:

Sanırım 4 günde ulaşmış. Diyarbakıra gittiği ve geldiği düşünüldüğünde gayet hızlı :)

sinan36' Alıntı:
bu nasıl iş böyle. çok şaşırdım. ve tabi dersimi de aldım.
Kazanım1: önemli ve acil işlerde PTT kargo kullanmamalıyız. :roll:

katılıyorum..

Önceki yıl araç ruhsatım gelecekti 15gün içinde gelmesi gerekirken 1 ay oldu hala ortada yok, elimde gönderim numarası da yok, sorup soruşturuyorum emniyet diyor ptt kargoya teslim edildi, kardeşim takip noyu verin diyorum bizde yok işimiz var, başka yerden aldığım halde sinirle çıkıp gidiyorum işiniz vardı hani işiniz çay içip burda solitere oynamak mı sonra takip no bulıunuyor, ptt'ye teslim edilen şubeden baktırıyorum adresinize gönderilmiş ama sizi bulamayıp teslim olmamış ama depoda da görünmüyor, meğerse yanlış 2 yere gitmiş gelmiş tabi gelene kadar okullar açıldı ruhsatsız vurup gitmiştim yola...

çok önemli ve acil gönderileri bizzat otogara giderek muavine 10 tl vererek ayrıca rica ederek..

BBNET
Geri