M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 31 Ocak 2024 #1 Almanya dan PlayStation 5 gelecek bunu için priz dönüştürücü almamız gerek. Dikkat etmem gereken bir şey var mı
Almanya dan PlayStation 5 gelecek bunu için priz dönüştürücü almamız gerek. Dikkat etmem gereken bir şey var mı
ikuru Aktif Üye Mesajlar 242 1 Şubat 2024 #2 Prize de gerek yok diye biliyorum. Alıyorsan 2.kolu da almayı ihmal etme!
A azaz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 842 1 Şubat 2024 #3 Amerika versiyonunda dönüştürücüye gerek var. 2. kol şart.
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 1 Şubat 2024 #4 ikuru' Alıntı: Prize de gerek yok diye biliyorum. Alıyorsan 2.kolu da almayı ihmal etme! Genişletmek için tıkla ... 2 kollu aldım hocam
ikuru' Alıntı: Prize de gerek yok diye biliyorum. Alıyorsan 2.kolu da almayı ihmal etme! Genişletmek için tıkla ... 2 kollu aldım hocam
M murathan21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 831 1 Şubat 2024 #5 azaz' Alıntı: Amerika versiyonunda dönüştürücüye gerek var. 2. kol şart. Genişletmek için tıkla ... almanya mediamarkt dan aldık
azaz' Alıntı: Amerika versiyonunda dönüştürücüye gerek var. 2. kol şart. Genişletmek için tıkla ... almanya mediamarkt dan aldık