PS3

Kodla Büyü

farukdogu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar. ps3 alacağımda bir konuda bilginize ihtiyacım var.
ps3
ps3 slim
ps3 süper slim
bunların birbirinden farkı nedir. tavsiyeniz ne olur.
ps3 için hangisini önerirsiniz neden bilgi verebilirseniz sevinirim.

Dış görünüş yani estetik olarak fark var. donanımsal olarak hdd boyutuna göre fark var. ama 80 gb olsun 320 gb olsun çokta farketmez o fiyat farkını vermeye. sonuçta sadece futbol oynuyorum eşimde demo indiryor ama benim 80 gb dolmadı yıllardır. şimdi 80 gb piyasada yok. yetmeyip keşke bekleseydimde 500 gb alsaydım diyecek bir üzüntüm yok zira sen 500 gb alsan sende oynayacağımız bir fifa ya da pes ile aynı cd yi bende oynasak hiç bir fark hissetmeyeceksin. özetle en ucuzunu al gereksiz yere boşa yatırım yapmamış olursun.

:) teşekkürler hocam. kayınço kafe açacakta ona yardım etmeye çalışıyorum. kafeyi açsında yaparız inşallahh.

yalnız bildiğim kadarıyla bazı kasalara internetten indirilen oyunlar yüklenebiliyor ama bazıları sadece orjinal dvd istiyor diye biliyrum

hocam 10 adet alacağım tanesinde 50 lira 10 tanede 500 lira baya fark var.
ne gibi bir şikayet var. geç mi gönderiyorlar.

farukdogu' Alıntı:
evet hocam geç veya hiç :) sorun var yani dikkat et. ama yinede sen bilirsin. belki problem çıkmaz. gold da geçenlerde 575 liraydı, kaçırdım.

hayalcisuat' Alıntı:
farukdogu' Alıntı:
evet hocam geç veya hiç :) sorun var yani dikkat et. ama yinede sen bilirsin. belki problem çıkmaz. gold da geçenlerde 575 liraydı, kaçırdım.
teşşekkürler hocam bilgi verdiğin için

Hocam tam adamına denk geldin bu benim uzmanlık alanım. Sıfır alma ikinci el yada spot 3.55 versiyon al korsan oyunu birtek bu çalıştırır.

hakanotuken' Alıntı:
Hocam tam adamına denk geldin bu benim uzmanlık alanım. Sıfır alma ikinci el yada spot 3.55 versiyon al korsan oyunu birtek bu çalıştırır.
hocam teşşekürler ama korsan olmayacak. herşey lisans lı istiyoruz. yinede teşekkğrler

Hocam ben playstation yerine bilgisayarını hdmi ile tv'ye bağlanmanı ve paranın cebinde kalmasını öneririm. Evet playstation ile bilgisayar arasında fark var ama çok çok da uçurum yok bence (pes 2012 ve pes 2013 için konuşuyorum) .

okanformula' Alıntı:
Hocam ben playstation yerine bilgisayarını hdmi ile tv'ye bağlanmanı ve paranın cebinde kalmasını öneririm. Evet playstation ile bilgisayar arasında fark var ama çok çok da uçurum yok bence (pes 2012 ve pes 2013 için konuşuyorum) .
hocam kayinço ps3 kafe açacakta ondan araştiriyorum. biz 9 tane sipariş verdik ilgilenen olursa diye yazdim.
fiyat gerçekten uygun geldi bana

BBNET
Geri