PS/2 Klavye

Kodla Büyü

xodeda

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,885
bu klavye girişini kim icat ettiyse her gün rahmetle anıyorum kendisini. bu öğretmenler bıktırdılar atık beni BT yi kullandıkları zaman öğrencileri kontrol etmediklerinden haftada 3-4 kere bu klavyelerin yamulmuş uçlarıyla karşılaşıyorum. kimisini düzeltebiliyorum ama bazıları düzeltmeye çalışırken kırılıyor.

tabi bunu üretenler Türkiye deki hay...ları düşünememişler.
 
Hocam o ps2 girişleri yüzünden aynı rahmeti bende okuyorum. Ama bana şöyle bi faydası oldu. Bir ölçü aleti edindim. Elimdede eski toplu mouse lar vardı. Onların kablolarını çıkarıyorum. Diğerine yerleri aynı gelecek şekilde lehimliyorum devam. :) Kabloların içindeki 4 renk değişik oluyor ama yerleri aynı yere gelecek şekilde ölçü aleti ile bakıyorum. Lehim yapmayı ölçü aleti kullanmayı rj45 jak çakmayı meslekte öğrendim. Hatta öyleki okulda ki bozuk kulaklıkların hepsinin içini açtım, lehimleri kopmuş onlarıda yaptım kullanıyorlar şu an. İmkansızlık her şeyi yaptırıyor insana :)
 
evet hocam bende eski okulumda çok yaptım bu dediklerinizi ama gına geldi. bundan sonra yapmayacağım idare uyarsın öğretmenleri. yada her hafta yenisini isteyeceğim. bıktım artık.
 
Ben 2 sene once NT den kampanyadan 10 tlye fare ve klavye seti almıstım usb.

arada böyle indirimler oluyor, almak lazım.
 
evet olsada kullansam. her bozulanın yerine aldırmaya çalışıyoruz işte.
 
Geri
Üst