Proton otomobil kullanan var mı?

Kodla Büyü

Gürses44

Aktif Üye
Arkadaşlar Malezya malı proton marka araç kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? En azından satın aldığımızda paramız müslüman bir ülkeye gitsin.

Dayım kullanıyor hocam zamanında jet fadıla parasını kaptırıp bu otomobili kurtarabilmişti 416 gl galiba yıllardır kullanır memnun donanımlı arabalar fiyatlarıda uygun..

yok hocam ben çevremde duymadım araçla ilgili testlerde de hiç iyi bişey duymadım...kaldı ki bu nasıl bir mantık hayret ettim!!!arabanın da mı dini oluyor bu yaklaşımla___??? eee o zaman bizim bütün devlet kadememiz-hükümetimiz MERCEDESLER ve BMW lerle geziyor yıllardır...eee demek ki ADAMLAR YAPIYO BE gÜZEL arkadaşım Müslüman ülkelerde birbirini boğazlıyor....

bizim müdürün var adam farklı birisi bu farkını arabasına da yansıtmış ve bu arabadan kullanıyor biz bir kez bindik araç 170 sürate çıktı banmısın demiyor üstelik gazile ama özelliklerini bilmiyorum rahatlığı güzel ama aksamları nasıldır motor hacmi bilemiyorum...

spider23' Alıntı:
yok hocam ben çevremde duymadım araçla ilgili testlerde de hiç iyi bişey duymadım...kaldı ki bu nasıl bir mantık hayret ettim!!!arabanın da mı dini oluyor bu yaklaşımla___??? eee o zaman bizim bütün devlet kadememiz-hükümetimiz MERCEDESLER ve BMW lerle geziyor yıllardır...eee demek ki ADAMLAR YAPIYO BE gÜZEL arkadaşım Müslüman ülkelerde birbirini boğazlıyor....
Sayın hocam arabanın dini yok ama, arabayı üreten ülkenin dini var. Sizce ABD'nin zengin olması mı yoksa Malezyanın zengin olması mı bizim için tehlikedir?

Gürses44' Alıntı:
spider23' Alıntı:
Sayın hocam arabanın dini yok ama, arabayı üreten ülkenin dini var. Sizce ABD'nin zengin olması mı yoksa Malezyanın zengin olması mı bizim için tehlikedir?
Bizim için asıl tehlike MERCEDES'lere binen haram yiyicilerdir.

hocam bir arkadasımda vardı 98 modeli son derece memnundular hatta bir ara bende gen2 bakmıstım nasip yinede .malezya malı iyidir

images

18 bin e böyle spor bi arabanız olsun istemezmisiniz.. tasarım süper.. aynı kasayı reno yapsa yok satardı. bende güvenemedm ikinci eli çıkarması zor olur fln diye ama aklımda kalmadı değil

istanbul38' Alıntı:
images

18 bin e böyle spor bi arabanız olsun istemezmisiniz.. tasarım süper.. aynı kasayı reno yapsa yok satardı. bende güvenemedm ikinci eli çıkarması zor olur fln diye ama aklımda kalmadı değil

en çok hoşuma giden yanı göstergeleri :D

BBNET
Geri