Sayın hocam arabanın dini yok ama, arabayı üreten ülkenin dini var. Sizce ABD'nin zengin olması mı yoksa Malezyanın zengin olması mı bizim için tehlikedir?spider23' Alıntı:yok hocam ben çevremde duymadım araçla ilgili testlerde de hiç iyi bişey duymadım...kaldı ki bu nasıl bir mantık hayret ettim!!!arabanın da mı dini oluyor bu yaklaşımla___??? eee o zaman bizim bütün devlet kadememiz-hükümetimiz MERCEDESLER ve BMW lerle geziyor yıllardır...eee demek ki ADAMLAR YAPIYO BE gÜZEL arkadaşım Müslüman ülkelerde birbirini boğazlıyor....
Bizim için asıl tehlike MERCEDES'lere binen haram yiyicilerdir.Gürses44' Alıntı:Sayın hocam arabanın dini yok ama, arabayı üreten ülkenin dini var. Sizce ABD'nin zengin olması mı yoksa Malezyanın zengin olması mı bizim için tehlikedir?spider23' Alıntı:yok hocam ben çevremde duymadım araçla ilgili testlerde de hiç iyi bişey duymadım...kaldı ki bu nasıl bir mantık hayret ettim!!!arabanın da mı dini oluyor bu yaklaşımla___??? eee o zaman bizim bütün devlet kadememiz-hükümetimiz MERCEDESLER ve BMW lerle geziyor yıllardır...eee demek ki ADAMLAR YAPIYO BE gÜZEL arkadaşım Müslüman ülkelerde birbirini boğazlıyor....
istanbul38' Alıntı:![]()
18 bin e böyle spor bi arabanız olsun istemezmisiniz.. tasarım süper.. aynı kasayı reno yapsa yok satardı. bende güvenemedm ikinci eli çıkarması zor olur fln diye ama aklımda kalmadı değil