Proton Gen-2 Hakkında Görüşleriniz

Kodla Büyü

Deadpool

Aktif Üye
Arkadaşlar aracın görünüşü çok güzel , modeline göre fiyatları çok uygun.
Kullananlar var mı ? Sıkıntıları nelerdir ? Servisine neresi bakıyor ?

hocam ilk tepkileri sana söyleyeyim. aman hocam yaklaşma,parçası pahalı,servisi yok gibi kulaktan dolma bilgiler... renault clio gibi bir arabaya dünyanın parasını verirler ama böyle arabalar Türkiyede kıymeti bilinmiyor. ben de 2005 Rover45 var. sürüşü harika. parça problemi yok. iyi bir usta hemen hemen her araçtan anlıyor. bir aracı en iyi daha önce kullanan bilir.

bence hiç bulaşma usta arabadan anlasa da arabanın yedek parçalarını bulamaz;bulsa da fahiş fiyatlar istenir;kaldı ki proton kendini kanıtlamış harika arabalar üreten bi firma da sayılmaz...

proton - tata - chery..vs..vs... alırsanız 2-3 sene sonra ciddi zararına satarsınız...fiyat dışında bi cazibeleri yok..

Hocam proton'un web sayfasından bulunduğunuz ilde servisi varmı öğrenebilirsiniz.Ben de yıllar önce proton 416 GLXİ vardı ev alacağım için sattım tekrar araba alabilecek olursam gene proton alırım.Proton bubdan 5 yıl kadar önce LOTUS'u satın aldı bazı modelleri orada üretiyor.Parça fiyatlarına gelince inanın Toyota vb.orta sınıf araçlardan daha ucuz.proton tata cheri ile kıyaslanamaz bile onlar protonun arkasında ancak nal toplar

Yanlis hatirlamiyorsam ilk jet fadıl getirmisti memlekete protonu 5x5 memet ali erbil cikardi reklamina hey gidi
jet fadil hala catir catir dolandiriyor ama bu proton sabikali kaldi :)

Bir ayı geçti 1999 model proton 416 aldım satarım belki diye satışıda üzerime almadım.
Ancak aracı sürdükçe aşık oldum satmayacağım.
10 bin liraya 99 model abs 4 teker disk fren 4 cam otomatik hidrolik direksiyon klima bir sürü özellikli 16v li motoru olan bir araç. ayrıca parça fiyatlarıda oldukça uygun.
çokta konforlu bu özellikteki corollalara 20 bin istiyorlar.
Gen 2 daha güzeldir araç ezilmemişse alın
koç bizi yıllardır uçan tenekelere mahkum etmiş hala 99 model broadway ları 12-13 bin lere alıyo insanlar.

BBNET
Geri