genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 15 Kasım 2011 #1 arkadaşlar sorular Ekli dosyalar 1d3y.rar 1d3y.rar 8.2 KB · Görüntüleme: 39
E emin1905 Site Gezgini Mesajlar 55 15 Kasım 2011 #2 Re: paket yazılısı dalgamı geçiyorsun hani sorular
genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 15 Kasım 2011 #4 Re: paket yazılısı arkadaşlar eklediğim sınav hakkında yorum yaparmısınız kolay mı zor mu
B bilg_ogrt55 Üye Mesajlar 3 16 Kasım 2011 #5 Re: paket yazılısı paket programlar dersi için zor sorular olmuş. ezbere yönelik daha çok. ben test ya da uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum.
Re: paket yazılısı paket programlar dersi için zor sorular olmuş. ezbere yönelik daha çok. ben test ya da uygulama sınavı yapmayı düşünüyorum.
muratti58 Üye Mesajlar 12 16 Kasım 2011 #7 Re: paket yazılısı zor olmuş bence de ...adam o adımları ezberlememeli kaldı ki biz bile belki bazılarını söyleyemeyiz
Re: paket yazılısı zor olmuş bence de ...adam o adımları ezberlememeli kaldı ki biz bile belki bazılarını söyleyemeyiz
genedrom Aktif Üye Mesajlar 168 17 Kasım 2011 #9 Re: paket yazılısı ama hocam ben bu sınavı bugün yaptım ve ben ilk defa lisede görev yapıyorum artık acemilik oldu diyelim bir dahakine test yaparım 8) Ekli dosyalar sınıf rehberlik raporu 2011 2. dönem.rar sınıf rehberlik raporu 2011 2. dönem.rar 7.6 KB · Görüntüleme: 23
Re: paket yazılısı ama hocam ben bu sınavı bugün yaptım ve ben ilk defa lisede görev yapıyorum artık acemilik oldu diyelim bir dahakine test yaparım 8)
B Berkeren Üye Mesajlar 11 17 Kasım 2011 #10 Re: paket yazılısı Paket sınavlarını ezberden uzak mantık soruları ile ilk sınavı yapmak ardından 2. sınavı da uygulama sınavı yapmak en mantıklısı...
Re: paket yazılısı Paket sınavlarını ezberden uzak mantık soruları ile ilk sınavı yapmak ardından 2. sınavı da uygulama sınavı yapmak en mantıklısı...
E eturap Üye Mesajlar 2 22 Aralık 2011 #12 Re: paket yazılısı Hocam Uygulama sınavları yapmak en mantıklısı.
E ergun833 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 519 22 Aralık 2011 #13 Re: paket yazılısı zannetersem mesleğe yeni başladınız. ve bu ilk paket yazılınız mı??? vasat