promethean akıllı tahtayı vistalı bilgisayara tanıtamıyoruuum:(

Kodla Büyü

gulogr

Aktif Üye
Arkadaşlar Aveanın kurduğu Aidatalı bt sınıfımda promethean akıllı tathta var. Yüklemeye çalışıyorum ama bi türlü tanımıyo. USB İnsan ara birim aygıtı tanınamadı diyo. bir de driverini yüklerken failed to reg key gibi bi ileti veriyo. Daha önceden yükleyen, elinde vista bussiness 32.bit için driveri olan varsa ve paylaşırsa çoook sevinirim. teşekkürler

gulogr' Alıntı:
sanırım kimsenin bi fikri yok :o
Merhaba - Bu konuda size yardimci olabilirim. Vistadan kaynaklanan sorunu driveri manuel olarak cozebilirsiniz. Oncelikle Activstudio 3.6 versiyonunu kullandiginizi varsayiyorum eger yoksa www.aktifsinif.com adresindeki iletisim telefonlarini arayarak temin edebilirsiniz. Firmanin telefonu 212 410 5090.

Bilgisayarim sag klick / Ozellikler / Aygit Yoneticisi / Insan Ara Birimlerdeki sari olan Prometheana gelerek sag klick yapin / Surucuyu guncellestir / Otomatik olarak ara secenegi degilde altdaki secek olan bilgisarima gozati secin/ Gozat / Program Files / Activsoftware/ Activdriver sectikten sonra tamam deyin. Burdan surucuyu tekrar guncellestirecektir ve sorununuz giderilmis olmasi gerekiyor. Eger cozemezseniz thoksy@gmail.com adresine email ile telefonunuzu birakirsaniz sizi arayabilirim.

Iyi gunler

Thoksy

Egitim

Merhaba Arkadasim

Activboard tahtayi ne kadar verimli kullaniyorsunuz bilmiyorum ama arzu ederseniz bende interaktif turkce egitim dokumanlari mevcut email ile gonderebilirim toplam 10 derste bu isi halledersiniz. Actifsinif.com adresini takip etmenizi tavsiye ediyorum.

Selamlar

thoksy teşekkürler. Daha yeni okudum mesajını. ilgin için çok teşekkürler. şimdi deneyeceğim. umarım olur. olmazsa rahatsız ederim artık.

olmadı yapamadım. belirttiğiniz konum sürücü içermiyor diyor. sürücüyü cdden yükle diyorum sürücü zaten yüklü diyor. bu arada bende activestudio 3.5 var galiba.

BBNET
Geri