Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 22 Eylül 2008 #1 Arkadaşlar her şeyi yaptım ama...Masaüstü elemanları gözükmüyor sadece Vestel yazısı gözüküyor yansıttığımızda... Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
Arkadaşlar her şeyi yaptım ama...Masaüstü elemanları gözükmüyor sadece Vestel yazısı gözüküyor yansıttığımızda... Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
moatli Site Gezgini Mesajlar 72 22 Eylül 2008 #2 clone seçeneği varsa onu seç hocam yoksa display ayarlarından wizardı kullan
Y YEŞİM Üye Mesajlar 24 22 Eylül 2008 #3 hocam yenı gelen ögretmen bilgisayrını takarkenmı oldu bu sorun?
Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 22 Eylül 2008 #4 yesim' Alıntı: hocam yenı gelen ögretmen bilgisayrını takarkenmı oldu bu sorun? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam yeni gelen öğretmen bilgisayarında oldu hocam..Yarın derse giderken direkt bağlayın hocam siz gene..
yesim' Alıntı: hocam yenı gelen ögretmen bilgisayrını takarkenmı oldu bu sorun? Genişletmek için tıkla ... Evet hocam yeni gelen öğretmen bilgisayarında oldu hocam..Yarın derse giderken direkt bağlayın hocam siz gene..
Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 22 Eylül 2008 #5 moatli' Alıntı: clone seçeneği varsa onu seç hocam yoksa display ayarlarından wizardı kullan Genişletmek için tıkla ... Tama hocam yarın deneyeceğim.İnş. olur. Teşekkür ederiz.
moatli' Alıntı: clone seçeneği varsa onu seç hocam yoksa display ayarlarından wizardı kullan Genişletmek için tıkla ... Tama hocam yarın deneyeceğim.İnş. olur. Teşekkür ederiz.
Themis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 22 Eylül 2008 #7 Evet hocam ayarladım herşeyi yaptım... Olamadı Yarın gene uğraşırım onunla hocam.