Projeksiyon olmadan akıllı tahtayı kullanabilir miyiz?

Kodla Büyü

yyavuz07

Aktif Üye
Okulumuzda Promethean'ın akıllı tahtası var.Bunun kurulumunu yapacağız.Ben daha önce hiç akıllı tahta kullanmadım, nelere ihtiyaç var?

akılı tahta bilgisayar ile aynı mantıkta çalışıyo sadece prizini elektriğe takmanız yeterli içerisindeki yazılım hangi programlar varsa ona göre tabiki kullanım değişecektir. Bilgisayar ile aynı mantıkta tek farkı mouse yerine açacağınız dosyaları parmağınızla yada akıllı tahta kalem ile yapmanız. onuda zaten istenirse dışarıdan harici olarak mouse ve klavye takılıp kullanılabilir. Çekinmenize gerek yok yani...

akıllı tahtayı açmadan projeksiyon gibi kullanabilirsin sol attaki tuşlardan birini kullanacaksın.laptopdan da iki ekran görüntülü tuşa bas (fonsikyon tuşlrının biri)

arkadaşın bahsettiği tahta sanırım LCD olmayan görünüşte normal beyaz tahtalar gibi olan akıllı tahta. 2008de kullanmıştım. hocam eğer düşündüğüm akıllı tahta modellerindense projeksiyonsuz kullanamazsın.

Sanırım sorunuz yanlış anlaşılmış. Promethan akıllı tahta kullanmış biri olarak, ihtiyacınız olan akıllı tahtayla uyumlu bir adet projeksiyon ve bilgisayara ihtiyacınız var.

BBNET
Geri