Merhaba arkadaşlar. Sınıf öğretmeni olalı bir hafta oldu. Bir öğrencimiz aldığı projeyi almak istiyor. Daha doğrusu benden önceki öğretmen arkadaş galiba bazı öğrencileri kendi kafasına göre seçmiş. (Neden olduğunu bilmiyorum ama galiba öğrenci almak istediği projeyi iletmemis olabilir bilmiyorum) Şimdi bir öğrenci aldığı projeyi değiştirmek istiyor. "Neden o zaman itiraz etmedin ben bu dersi almak istiyorum" demedin diye öğrenciye sordum. Öğretmeninin rastgele seçtiğini söyledi ama bilmiyorum öğrenciye sordu da cevap alamayınca mı rastgele seçti bilmiyorum.
Neyse müdür yardımcısına değiştireyim dedim ama olumsuz baktı. Onu değiştirirsek herkes değiştirmek ister dedi ama vicdanen rahatsız oldum.
Öğrencinin projesini değiştirsem müdür yardımcısına bildirmesem sıkıntı olur mu? İstemiyor müdür yardımcısı
Neyse müdür yardımcısına değiştireyim dedim ama olumsuz baktı. Onu değiştirirsek herkes değiştirmek ister dedi ama vicdanen rahatsız oldum.
Öğrencinin projesini değiştirsem müdür yardımcısına bildirmesem sıkıntı olur mu? İstemiyor müdür yardımcısı