Proje okulunda çalışmak

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Aranızda proje okulunda çalışan var mı? İmkanları normal okullardan daha iyi diye biliyorum doğru mu? Bu okullarda nasıl görev alınır?

bir numarası yok hocam. bildiğin düz lise hepsi. zaten yöneticileri sınavsız ve referansla atanabildiği için bakanlığın istediğini atayabildiği okullar bunlar. açılma sebebi bence buydu zaten. aklınız varsa uzak durun. çünkü müdürleri genelde egolu oluyor ve 4 yılda bir tercih zamanı gelince müdür ben bu öğretmeni istemiyorum diyebiliyor. sanırsın bana aselsan'da çalışıp gelmiş müdür olmuşlar da öğretmen seçiyorlar. aman uzak durun hocam.

Çalıştığım meslek lisesinde bilişime sınavsız öğrenci alınıyordu, proje okulu olduk yine sınavsız almaya devam edildi. Aynı okul, aynı kadro, sadece proje okulu olduk. Değişen bir şey olmadı.
Ama sınavla öğrenci alan, okul imkanları çok iyi olan proje okullarıda var. Oralarda kaliteli eğitim ortamı oluyor.
Yani her proje okulu iyi olacak diye bir kural yok. Araştırmak lazım.

Proje okulu demek sen gideceksin, ben bizden olan torpilli idareciler ve ögretmenleri bu okula getireceğim demek. Bugüne kadar böyle işledi, bugünden sonra değişir mi zannetmem.

ilksms
Geri